Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue

Код товару: 167887
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Granite Gear
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рюкзаки Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue

об'єм-30 л, вага-0,95 кг, Flint/Enamel Blue (сірий/синій), поліестер, 50х32х23 см

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue

Marais - абсолютно нова модель із лінійки міських рюкзаків Granite Gear Campus. Вона забезпечує комфорт та максимальний захист від погодних впливів. Як і всі рюкзаки з технологією Barrier, дана модель гарантує захист від промокання всіх покладених речей завдяки використанню тканин з водовідштовхувальним просоченням і водонепроникним покриттям. Кишеня та відділення для розміщення електронних гаджетів мають захист від механічних ударів. З боків рюкзака передбачені кишені для ємностей з напоями та компресійні стяжки для швидкого пристібування об'ємних речей (верхній одяг, килимок для фітнесу та ін.). Дані особливості чудово доповнені зручною системою спинки та плечових шлейок, що дозволяєносити навіть повністю завантажений рюкзак без відчуття зайвого дискомфорту. При цьому спинка рюкзака і плечові шлейки забезпечують необхідну циркуляцію повітря.

 
Лінійка міських рюкзаків Granite Gear Campus має низку відмінних конструктивних особливостей для максимально комфортного використання рюкзака в межах міста. Плоска і висока форма дуже зручна: при пересуванні містом рюкзак не заважає, а при упаковці дозволяє помістити повнорозмірний ноутбук, книги, документи, інші необхідні речі, а над ними розмістити контейнер або пакет з ланчем. Таким чином, навіть у переповненому транспорті і ланч не буде зім'ятий, і речі з книгами не забруднюються. Основна вага поклажів даному рюкзаку буде знаходитися ближче до спини, відповідно ближче до природного центру тяжкості, що сприяє підтримці правильної постави та рівноваги під час ходьби.
 
Система підвісу та спинки:
  • Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з трипроменевої полімерної пластини, що забезпечує вертикальну стабільність та підтримку в області попереку.
  • Спіна: анатомічна з м'якою пінополіуретановою підкладкою, обшита тканиною, що дихає.
  • Плечові шлейки: регульовані по висоті, анатомічної форми, з м'якої перфорованої EVA-піни, обшиті матеріалами, що дихають. Мають петлю для фіксації футляра від окулярів, патрубка гідратаційної системи та ін.
Особливостіконструкції:
  • Barrier Water-Repellency - дана технологія забезпечує повний водозахист рюкзака на 360 °. Верх рюкзака пошитий з тканини, що має водовідштовхувальне просочення DWR. Дно рюкзака пошито з міцної тканини із зовнішнім поліуретановим просоченням, що виключає проникнення води всередину. Усі відділення та кишені рюкзака закриваються водозахищеними блискавками. Основа плечових ляпасів складається з закритої EVA-піни, яка не вбирає вологу.
  • Gear-Tec Technology Protection - спеціальна конструкція, що забезпечує високу надійність безпеки переносних девайсів (ноутбук і планшет). Внутрішні кишені для ноутбука та планшета мають двосторонню пінополіуретанову підкладку з м'яким флісом і здатні.вмістити пристрої з діагоналлю до 15.5 дюйми та 10 дюймів відповідно. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних пристроїв різних виробників, рекомендується уточнювати, чи можна розмістити конкретний девайс у рюкзаку.
  • Trail Tested Load Carrying Technology - конструкція підвісу та спинки рюкзака забезпечує вертикальну стійкість, поперекову підтримку, необхідну вентиляцію спинки та плечових шлейок, зберігаючи при цьому плоский формат міського рюкзака. Ергономічні шлейки з EVA-піни мають невелику товщину, але дозволяють комфортно переносити завантажений до 15 кг рюкзак, не передавлюючи плечі.
  • MaxLoad Multi-Compartment Design - конструкцією рюкзака передбачено велику кількістьвідкритих та закритих кишень та відділень, а також органайзер. Всі вони призначені для розміщення необхідних речей, які завжди повинні бути під рукою під час щоденного використання рюкзака в місті.
  • Barrier Zipper Tricot-Lined Pocket - фронтальна кишеня з водозахищеною блискавкою, що має м'яку флісову підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, які потребують дбайливого транспортування та надійного захисту від намокання.
  • Stretch Mesh Pockets - бічні кишені для ємностей з напоями пошиті з еластичної м'якої сітки, яка не розтягується та не обвисає з часом.
  • Adjustable compression straps - регульовані бічні компресійні стяжки можутьвикористовуватися для кріплення з боків рюкзака додаткового спорядження, такого як пляжний килимок, килимок для фітнесу або верхній одяг. Також компресійні стяжки можуть використовуватись за призначенням для утяжки та зменшення зовнішнього обсягу запакованого рюкзака.
  • Hydration Ready Port - адаптація під розміщення гідратаційної системи включає наявність пластикової фурнітури для підвісу питної системи, відділення для розміщення питної системи (суміщене з відділенням для ноутбука), порт для виведення патрубка та петлі на шлейках для фіксації патрубка.
  • Duraflex and Nifco Hardware - у всіх моделях міських рюкзаків Granite Gear серії Campus застосовані фастекси, карабіни та пряжки від світових лідерів у виробництвіпластикової фурнітури - компаній Duraflex (USA) та Nifco (Japan).

Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рюкзаки и купити Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue

Забарвлення сірий/синій
Категорія Рюкзаки
З'єднання поліестер
Розмір 30 л
Розміри 50х32х23 см
Огляд міський

* Технічні характеристики Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Granite Gear Marais 30 Flint/Enamel Blue

Код товару: 216465
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360383
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330393
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →