Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black

Код товару: 167870
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Granite Gear
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рюкзаки Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black

об'єм-26 л, вага-1,01 кг, Black (чорний), Polyester 600D 2xPU DWR Treatment (Repela X), 48х30х18 см

Ціна: 3182 грн
шт

Опис товару Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black

Самобутній рюкзак Granite Gear Cadence 26 із популярної лінійки міських рюкзаків Campus — результат постійного пошуку компанії нових матеріалів, рішень та сучасного дизайну. Оригінальність рюкзака в його конструкції, що дозволяє швидко збільшити або зменшити обсяг на 25%, що може стати в нагоді для транспортування більш об'ємних і довгомірних предметів, будь то довгий багет, куплений в магазині або такий спортінвентар, як пенні борд, роликові ковзани або тенісна ракетка. На окрему увагу заслуговує система швидкого розкриття та закриття рюкзака: немає необхідності постійно застібати блискавку основного відділення, досить просто скласти горловину та застебнути її на текстильну застібкуVelcro. Модель відрізняється ретельним опрацюванням усіх деталей, таких як м'яка ручка з підкладкою з неопрену, флісова підкладка кишень та органайзера, два замки на кожній блискавці, дуже глибокі бічні кишені з можливістю розширення завдяки еластичній сітчастим вставкам та ін.

 
Матеріал рюкзака приємний на дотик, дуже міцний і має високий рівень водозахисту. Рюкзак забезпечує надійний захист від механічних пошкоджень завдяки наявності пінополіуретанових, флісових підкладок і панелі з EVA-піни. Передбачені спеціальні захисні відділення для ноутбука, планшета та смартфона. Таким чином, всі портативні пристрої будуть надійно захищені і від намокання, і відмеханічних ушкоджень. Шлейки мають нашиті петлі Molle, що дозволяють закріпити на необхідній висоті футляр для окулярів, плеєр та інше. Granite Gear Cadence 26 – оригінальний молодіжний рюкзак для міського використання.
 
Лінійка міських рюкзаків Granite Gear Campus має низку відмінних конструктивних особливостей для максимально комфортного використання рюкзака в межах міста. Плоска і висока форма дуже зручна: при пересуванні по місту рюкзак не заважає, а при упаковці дозволяє помістити повнорозмірний ноутбук.документи, інші необхідні речі, а над ними розмістити контейнер чи пакет із ланчем. Таким чином, навіть у переповненому транспорті і ланч не буде зім'ятий, і речі з книгами не забруднюються. Основна вага поклажі в цьому рюкзаку буде ближче до спини, відповідно ближче до природного центру тяжіння, що сприяє підтримці правильної постави та рівноваги при ходьбі.
 
Система підвісу та спинки:
  • Каркас: напівжорсткий, незнімний, є панеллю з EVA-піни, що забезпечує вертикальну стабільність і підтримує форму рюкзака.
  • Спіна: анатомічна, з вентиляційними каналами, виконана методом термічного формування з EVA-піни.
  • Плечовішлейки: регульовані за висотою, анатомічної форми, з м'якої EVA-піни. Мають петлі системи Molle для фіксації футляра від окулярів, патрубка гідратаційної системи та ін.
  • Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою.
Особливості конструкції:
  • Barrier Water-Repellency - дана технологія забезпечує повний водозахист рюкзака на 360 °. Рюкзак пошитий з приємної на дотик поліестерової тканини, що має водовідштовхувальне просочення DWR і подвійне внутрішнє поліуретанове покриття, що виключає проникнення води всередину. Блискавки всіх відділень та кишень рюкзака закриваються водозахищеними блискавками. Основа плечових шлейок і спинки рюкзака складається з закритої комірки EVA-піни, якане вбирає вологу.
  • Gear-Tec Technology Protection - спеціальна конструкція, що забезпечує високу надійність безпеки переносних девайсів (ноутбук, планшет). Окрема кишеня для ноутбука має двосторонню м'яку підкладку з флісу та пінополіуретану та здатна вмістити пристрій з діагоналлю до 15.6 дюймів. Окрема кишеня для планшета з флісовою підкладкою здатна вмістити пристрій із діагоналлю до 8 дюймів. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних пристроїв різних виробників, рекомендується уточнювати, чи можна розмістити конкретний девайс у рюкзаку.
  • Trail Tested Load Carrying Technology - конструкція підвісу та спинки рюкзака забезпечує вертикальну стійкість, поперековупідтримку, високий рівень вентиляції спинки, зберігаючи при цьому плаский формат міського рюкзака. Ергономічні широкі шлейки з EVA-піни мають невелику товщину, але дозволяють комфортно переносити завантажений до 15 кг рюкзак, не передавлюючи плечі. Нагрудне стягування надійно фіксує рюкзак на спині при активному пересуванні або бігу.
  • MaxLoad Multi-Compartment Design — конструкцією рюкзака передбачено велику кількість відкритих та закритих кишень та відділень, а також органайзер. Всі вони призначені для розміщення необхідних речей, які завжди повинні бути під рукою під час щоденного використання рюкзака в місті.
  • Barrier Zipper Tricot-Lined Pocket — мала фасадна кишеня зводозахищеною блискавкою, що має м'яку флісову підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, які потребують дбайливого транспортування та надійного захисту від намокання.
  • Stretch Mesh Pockets — Глибокі бічні кишені для ємностей із напоями мають еластичні вставки з м'якої сітки, яка не розтягується та не обвисає з часом.

Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рюкзаки и купити Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black

Забарвлення чорний
Категорія Рюкзаки
З'єднання Polyester 600D 2xPU DWR Treatment (Repela X)
Розмір 26 л
Розміри 48х30х18 см
Огляд міський

* Технічні характеристики Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак Granite Gear Cadence 26 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Granite Gear Cadence 26 Black

Код товару: 306498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 254755
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195947
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →