Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Grand ТАК-18У

Код товару: 213761
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Grand ТАК-18У

Шуруповерт • Живлення: акумулятор • Тип патрона: швидкозатискний • Ударний режим: +

Ціна: 2279 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер Grand ТАК-18У

Практичний та надійний інструмент Grand ТАК-18У відрізняється своєю функціональністю та простотою у користуванні, завдяки чому може застосовуватися у ремонті, будівництві, меблевому виробництві, різних монтажних роботах. Широка функціональність інструменту дозволяє використовувати його як дриль та акумуляторний шуруповерт. Високий ступінь крутного моменту забезпечує швидке та якісне загвинчування шурупів і саморізів, а наявність потужного ударного механізму дозволить виконувати свердління отворів у полегшеному бетоні та цегли. Двошвидкісний редуктор, а також можливість регулювати оберти натисканням кнопки дають можливість максимально точно виконати будь-яку роботу. Також GrandТАК-18У має вбудоване підсвічування для зручності роботи в темний час доби та при недостатньому освітленні, реверс та повітряну систему охолодження, яка захищає робочий механізм та двигун від перегріву. Незважаючи на простоту конструкції, пристрій має зручну форму корпусу та прогумовану вставку на основній ручці, що робить захоплення під час роботи дуже надійним і дозволяє впевнено тримати його в руках.

Дриль/Міксер Grand ТАК-18У Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Grand ТАК-18У в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Grand ТАК-18У в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Grand ТАК-18У

Тип Шуруповерт
Влада Ні
Тип картриджа Швидкозатискний
Максимальна швидкість обертання 1400
Діаметр картриджа 10 мм
додаткова інформація Кейс, Підсвічування, Реверс, Електронне регулювання частоти обертання
Вага 1,4 кг

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Grand ТАК-18У можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Grand ТАК-18У

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grand ТАК-18У

Код товару: 153142
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 203980
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345299
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →