Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li

Код товару: 213759
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li

Шуруповерт акумуляторний Grand ТАК-18 Li-Ion – ідеальний помічник у будь-яких монтажних чи ремонтних роботах. Ця модель має високі характеристики і має ряд особливостей, які у вигідному світлі відрізняють її від інших шуруповертів. Основною її перевагою є те, що дана модель має клас професійного інструменту і тому має високі показники якості та надійності. Такий інструмент ідеально підходить для роботи в побутових умовах, а також він придатний для роботи в більш складних умовах.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li

Шуруповерт Grand ТАК-18 Li-Ion працює від акумулятора, тому має високу мобільність. Акумулятор Li-ion на 18 В з ємністю 2 Ач. Робота такого акумулятора може забезпечити Вас тривалою тривалістю цих робіт, крім того, заряджання акумуляторів не триватиме багато часу. Акумуляторний шуруповерт Grand ТАК-18 Li-Ion має дві швидкості роботи, при першій швидкості кількість обертів становить 450 об/хв, при другій швидкості 1500 об/хв. Сам Шуруповерт Гранд ТАК-18 Li-Ion має малі габарити та вагу, а завдяки гумовій рукояті працювати з ним просто. Є можливість виставляти ступінь обмеження моменту, що затягує, за допомогою регулятора з 18 ступенями. Ви можете не тільки працювати з різьбовими елементами, але також просвердлювати різні отвори.

Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li

Тип Шуруповерт
Влада Акумулятор
Тип картриджа Швидкозатискний
Максимальна швидкість обертання 1500
Діаметр картриджа 10 мм
додаткова інформація Кейс, Підсвічування, Реверс, Електронне регулювання частоти обертання
Вага 1,5 кг

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Grand ТАК-18Li

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grand ТАК-18Li

Код товару: 304740
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 304741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345300
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →