Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR

Код товару: 213764
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR

Шуруповерт • Живлення: акумулятор • Тип патрона: швидкозатискний • Максимальний момент, що крутить, H*m: 24.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR

Grand ТАК-18 DFR є універсальним інструментом для побутового використання, який ідеально підходить для загвинчування шурупів, гвинтів, гайок, невеликих болтів і для свердління металу до 8 мм, дерева до 20 мм, пластику та інших композитних матеріалів. Висока продуктивність, тривалий термін служби, великий ресурс роботи та відсутність зносу рухомих частин дозволяє забути про обов'язкове технічне обслуговування інструменту. Для комфортної роботи передбачено підсвічування робочої зони, а наявність прогумованої рукоятки здійснює надійне утримання шуруповерта. Двошвидкісний редуктор, а також плавне регулювання обертів 0-400 або 0-1400 за хвилину за допомогою пускової кнопки даєможливість максимально точно виконати поставлене завдання за мінімальних зусиль. Шуруповерт досить мобільний і забезпечує маневреність навіть у важкодоступних місцях, оскільки працює від Li-Ion акумулятора, ємністю 2 А/год, завдяки чому легко справляється з найважчими завданнями протягом тривалого часу без підзарядки. Grand ТАК-18 DFR оснащений швидкозатискним патроном, діаметром 10 мм, функцією реверсу. Для зберігання та транспортування комплектується кейсом із ручкою.

Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR

Тип Шуруповерт
Влада акумулятор
Тип картриджа швидкозатискний
Максимальна швидкість обертання 0-400/0-1400
Діаметр картриджа 10 мм

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Grand ТАК-18 DFR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grand ТАК-18 DFR

Код товару: 158569
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224729
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 307627
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →