Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Верстат Grand МЗС-350

Код товару: 213803
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Різкі машини та верстат Верстат Grand МЗС-350

Верстат для заточування універсальний • швидкість обертання, об/хв: 6700.

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Верстат Grand МЗС-350

Універсальний верстат Grand МЗС-350 призначений для заточування різальних інструментів, зняття фасок, видалення задирок та шліфування невеликих поверхонь. Підключення гнучкого валу дозволяє використовувати його як гравіювальний електроінструмент. Пристрій можна використовувати вдома або у невеликих майстернях. Це багатофункціональне обладнання комплектується трьома різними насадками, які значно розширюють сферу його застосування. Верстат має компактну конструкцію та алюмінієвий корпус двигуна, що забезпечує надійність та тривалий термін служби інструменту. Grand МЗС-350 оснащений 350 Вт електромотором, що дозволяє розвивати плавно розвивати швидкість обертання валу до 6700 об/хв. Також модель проста у використанні та додатково оснащена кнопкою блокування, що дозволяє легко змінювати обладнання. У той же час висока зернистість шліфувального кола гарантує якісне та точне заточування інструменту.

Верстат Grand МЗС-350 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Верстат Grand МЗС-350 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Різкі машини та верстат купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Різкі машини та верстат и купити Верстат Grand МЗС-350 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Верстат Grand МЗС-350

Напруга 230
споживана потужність 350
Простою частоти 6700 об/хв
додаткові характеристики Призначений для заточування свердел, стамесок, ножів, ножиць. У комплекті три змінні насадки для обробки різноманітних інструментів. Перша база - для заточування стамесок і зубил Друга база - для заточування свердл Третя база - для заточування ножів та ножиць
Обладнання верстат Grand МЗС-350 З насадки Запасне коло Паспорт Картонна упаковка

* Технічні характеристики Верстат Grand МЗС-350 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Верстат Grand МЗС-350

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grand МЗС-350

Код товару: 304735
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 314525
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151499
На замовлення, 1-3 дні
Vitals ZKA 8510j 2064 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →