Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник GRAEF WK 62

Код товару: 118092
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GRAEF
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник GRAEF WK 62

Електрочайник потужність: 2000 Вт об'єм 1,5 л матеріал корпусу: нержавіюча сталь

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Електрочайник GRAEF WK 62

 Електрочайник Graef WK 62 купити ви можете без сумнівів, адже він є дуже красивим та якісним електрочайником, який виготовляють у Німеччині. Він закип'ятить воду за досить короткий проміжок часу, що вас приємно здивує. Всі деталі даного електричного чайника по-своєму оригінальні та якісні, відповідно кожна з деталей прослужить вам тривалий час. Дизайн Graef WK 62 не має нічого особливого, але при цьому приваблює покупців своєю витонченістю. Чайник має подвійні стінки, завдяки чому ви можете торкатися корпусу і не боятися того, що отримаєте опік, адже прилад буде ледве теплий. Так само, якщо у вас є діти, або вони бувають гостями у вашій оселі, то вам недоведеться переживати про те, що малюк торкнеться чайника. Крім цього, стіни збережуть все тепло, і вода буде гарячою протягом тривалого часу. Це дуже зручно, тому що вам не доведеться кожні 7-12 хвилин підігрівати воду для того, щоб приготувати, наприклад, розчинну каву або інший подібний напій. Купити електрочайник Graef WK 62 стоїть ще й тому, що нагрівальний елемент даної моделі чайника прихований, а підставка оснащена спеціальними гумками, які, загалом, і служать захистом для цього елемента. Ви не пошкодите його під час чищення приладу. Чайник має знімний фільтр, який захистить його від накипу. Як тільки вода в чайнику закипить, чайник відключиться без вашої участі в цьомупроцесі. А якщо ж, в чайнику цієї моделі не буде води, то ви не зможете його ввімкнути, чим самим виробник захистив Graef WK 62 від пошкодження нагрівального елемента. Внутрішня стінка корпусу виготовлена ​​із нержавіючої сталі, а зовнішня з акрилу.

Електрочайник GRAEF WK 62 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник GRAEF WK 62 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник GRAEF WK 62 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник GRAEF WK 62

Об `єм 1.5 л
Потужність 2000 Вт
Тип нагрівального елемента Прихований
Покриття нагрівального елемента Нержавіюча сталь
Матеріал корпусу Метал/пластик
Дисплей Ні
Індикація включення Світлодіодне
Індикатор рівня води Є
Фільтр Від накипу
Тип Ні
Підставка Ні
Підсвічування Ні
Таймер Автовідключення
Терморегулятор Ні
Кількість температурних режимів 1 шт
Відсік для зберігання шнурів Є
Габарити (ВхШхГ) 23 х 25.5 х 14.7 см
Вага 1.34 кг
Колір чорний\сріблястий

* Технічні характеристики Електрочайник GRAEF WK 62 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник GRAEF WK 62

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GRAEF WK 62

Код товару: 116646
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 209198
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365466
На замовлення, 1-3 дні
CONCEPT RK 3310 2838 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →