Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрочайник Graef WK 350

Код товару: 326281
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GRAEF
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрочайники Електрочайник Graef WK 350

Електрочайник Graef WK 350 – скляний електричний чайник, який привертає увагу своїм сучасним дизайном та продуманими функціями.

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Електрочайник Graef WK 350

Електрочайник Graef WK 350 - скляний електричний чайник, який привертає увагу своїм сучасним дизайном та продуманими функціями.
 
Модель забезпечена знімним ситечком від накипу з нержавіючої сталі, можливістю встановлення точної температури нагріву та функцією підтримки тепла. Ще один плюс: у цій моделі гаряча вода не стикається з пластиком, що гарантує чистий смак та особливу насолоду напоєм.
 
Елегантний чайник об'ємом 1 літр привертає увагу до будь-якої сучасної кухні. Завдяки скляному корпусу з термостійкого скла DURAN Glass та корпусу з нержавіючої сталі любителі чаю можуть спостерігати, як вода миттєво міхуриться через потужність 2000 Вт.Світлодіодне підсвічування сигналізує про роботу приладу. Повністю знімна кришка забезпечує легке наповнення та дуже просте очищення внутрішнього корпусу. Фільтр від накипу з нержавіючої сталі так само легко знімається та миється. Є захист від сухого ходу та перегріву, а автоматичне відключення чайника робить його роботу безпечною.
 
Просте інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою сенсорного дисплея з індикацією залишкового тепла. Нагрійте воду до різної температури (60°C, 70°C, 80°C, функція фільтр-кави +/- 93°C та кип'ятіння). Функція підігріву може підтримувати температуру води протягом 30 хвилин. Електрочайник видає звуковий сигнал, коли вода закипає.
 
Модельоснащена функцією налаштування температури. Сенсорний дисплей на базовій станції дозволяє легко встановити бажану температуру - особливо важливо, наприклад, для любителів білого чаю, якому потрібна вода з точною температурою 70°. Ще одна особливість даного чайника - додаткова кришка з ситечком з нержавіючої сталі, що опускається, що дозволяє заварювати чай прямо в чайнику. Завдяки функції 30-хвилинної підтримки тепла та індикатору залишкового тепла немає необхідності в підігріві чайника через 15-20 хвилин.
 
Крім того, у чайнику WK350 є чудова функція для любителів кави. Функція фільтр-кави нагріває воду до ідеальної температури для заварювання напою методом pour-over.

Електрочайник Graef WK 350 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрочайник Graef WK 350 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрочайники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрочайники и купити Електрочайник Graef WK 350 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрочайник Graef WK 350

Об `єм 1 л
Потужність 2000 Вт
Тип нагрівального елемента Скрытый (диск)
Покриття нагрівального елемента Нержавеющая сталь
Матеріал корпусу Стекло/нержавеющая сталь
Дисплей Есть
Індикація включення Есть
Індикатор рівня води Есть
Фільтр Фильтр от накипи
Тип Для дома
Підставка Есть
Підсвічування Есть
Таймер Есть
Терморегулятор Есть
Габарити (ВхШхГ) 23.5 х 20.4 x 23 см
Вага 1.5 кг
Колір Нержавеющая сталь

* Технічні характеристики Електрочайник Graef WK 350 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрочайник Graef WK 350

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Graef WK 350

Код товару: 132612
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 165748
На замовлення, 1-3 дні
TEFAL KO 851830 3913 грн
Код товару: 96497
На замовлення, 1-3 дні
Bosch TWK 7203 3956 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →