Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Термопродукція Gotie GKE-150E

Код товару: 209500
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gotie
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Теплове виробництво Термопродукція Gotie GKE-150E

Електроковдра, це не тільки засіб для комфортного сну або відпочинку вдома, воно також часто використовується, щоб полегшити больовий синдром у хворих на артрит, ревматизм, зняти дискомфорт при менструаціях, кишкових та ниркових кольках. Є чудовим способом прогрітися після перемерзання або під час застуди. Може замінити не комфортні гірчичники та спиртові розтирання. Електроковдра GOTIE GKE-150E проста і зручна у використанні, надовго увійде у ваше життя.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Термопродукція Gotie GKE-150E

    Електричне покривало GOTIE GKE-150 з багатофункціональним пультом і РК-дисплеєм - це чудове рішення для людей, які страждають від ревматичних захворювань м'язів і суглобів, або для тих, хто просто бажає зігрітися прохолодними вечорами.
     Використання електричних покривал
Електричні покривала мають багато застосувань. Основним є термотерапія – підтримання теплового балансу організму. Під час сну на нагрівальному покритті наш корсет розслабляється, що полегшує будь-які ревматичні симптоми. Відповідна температура також знижує рівень стресу та дозволяє повністю розслабитись під час сну. Електричні покриваларекомендуються також для старших та ослаблених людей, які почуваються замерзлими. У свою чергу, в осінній та зимовий періоди вони дозволяють заощаджувати на опаленні.
     М'яке, тепле та приємне
Електричне покривало GOTIE GKE-150 виготовлене з високоякісного флісу. Матеріал м'який і приємний на дотик. Зберігати його дуже легко разом із прикріпленим корпусом із ручкою.
     Широка функціональність
П'ятиступінчаста система контролю температури дозволяє вибирати оптимальні умови роботи пристрою. Таймер на 10:00 забезпечить безпечний сон. Знімний шнур дозволяє мити ковдру в пральній машині.
     Інтуїтивнеуправління
Для роботи електричного покривала GOTIE GKE-150 використовується багатофункціональний пульт дистанційного керування. Чітко описані кнопки та чітко проіндикувань дисплея роблять користування надзвичайно легким.
     Безпека використання
Функція THERMO-CARE забезпечує безпеку використання, яка дозволяє працювати покривалам з максимальною температурою максимум 3 години. Автоматичний вимикач забезпечує зручне використання пристрою вночі. Нагрівальні кабелі надійно ізолюються та прошиваються всередині пристрою.
     Привабливий дизайн
Покривала GOTIE GKE-150 доступні в 4 різних колірних версіях,кожна з цікавим візерунком. Ви можете легко вибрати дизайн, який підходить для декору вітальні або спальні.

Термопродукція Gotie GKE-150E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Термопродукція Gotie GKE-150E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Теплове виробництво купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Теплове виробництво и купити Термопродукція Gotie GKE-150E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Термопродукція Gotie GKE-150E

Огляд Термоковдра
додаткові характеристики Кількість температурних режимів: 5
Максимальна температура нагрівання: 36
Розмір 150 х 80 см
Машинне прання: Так
Функція автовідключення: Так
Захист від перегріву: Так
Таймер: Так
Максимальний час встановлення таймера: 600 хв
Живлення: Мережа 220В
Потужність: 60 Вт
Довжина шнура: 1.5
Вага 1300
Забарвлення Різнокольоровий

* Технічні характеристики Термопродукція Gotie GKE-150E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Термопродукція Gotie GKE-150E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gotie GKE-150E

Код товару: 304617
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 239685
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 248418
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →