Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW

Код товару: 193568
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW

Тип:традиційна (пристінна)Оформлення:похила Продуктивність:608 м³/год Принцип роботи:відведення/рециркуляція Управління:сенсорне Рівень шуму:до 63 дБ Ширина:60 см

Ціна: 10191 грн
шт

Опис товару Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW

 Витяжка Gorenje WHI649EXGW продуктивністю 608 м/год ефективно усуває неприємні запахи на кухні після приготування їжі. Модель є оптимальною для встановлення в приміщенні із середньою площею і може працювати в режимі відведення або рециркуляції повітря.

Кріплення до стіни здійснюється за допомогою штуцера діаметром 15 см. Металевий корпус стійкий до деформації, утворення корозії та надовго зберігає первісний вигляд. Похилий екран виготовлений з високоміцного скла і легко очищається від забруднень і розлучень.
Витяжка Gorenje WHI 649 EXGW оснащена інтуїтивно зрозумілою електронною панеллю керування з графічними позначеннями. Користувач може вибрати одну із трьох швидкостей роботидвигуна. При підключенні до електромережі з напругою 220 В потужність споживання становить 183 Вт.
Завдяки жиропоглинаючому фільтру внутрішні елементи надійно захищені від забруднень, що перешкоджає передчасному виходу пристрою з ладу. Індикатори сповіщають про задані параметри роботи. Світлодіодна лампа забезпечує комфортні умови у зоні приготування.
Поліуретанова піна
Ефективність унікальної технології AdaptAir та алюмінієвих жирових фільтрів збільшується за рахунок особливої ​​поліуретанової піни, яка дозволяє усунути до 98% всіх жирових частинок та інших забруднень та сприяє досягненню класу поглинання А.
Рециркуляція повітря
У режимірециркуляції витяжка втягує повітря просочене димом та запахами, фільтрує його та повертає на кухню. Якщо відведення повітря на вулицю або у вентиляційну шахту будинку недоступне, рециркуляція може стати кращим рішенням. У такому разі повітря, просочене димом і запахами, проходить через вугільний фільтр, який утримує всі забруднення, і повертається назад до кухні. Рециркуляційні витяжки часто використовуються в багатоквартирних будинках, де відведення повітря на вулицю часто проблематичне. Залежно від інтенсивності використання витяжки, вугільний фільтр необхідно замінювати один-два рази на рік.
Більш потужність, менше шум
Сьогодні кухня стала «громадським центром» всьоговдома, тому особлива увага приділяється рівню шуму витяжки. Протягом останніх років з огляду на зростання потужності кухонних витяжок ми ретельно підбираємо шумоізоляційні матеріали.
Кілька порад щодо зниження рівня шуму:
• Використовуйте круглий гладкий гнучкий повітропровід, тому що при проходженні повітря через гофровані повітроводи виникає більше шуму.
• Дотримуйтесь діаметру отвору повітроводу.
• Прокладайте повітропровід з мінімальною кількістю вигинів.
• Повітропровід можна додатково ізолювати, щоб знизити рівень шуму та уникнути утворення конденсату на них.
Стінна витяжка
Відведення повітря та рециркуляція
Класенергоспоживання: B
Клас ефективності освітлення: A
Клас ефективності фільтрації жирів: C
Клас гідродинамічної ефективності: B

Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW

Встановлення Пристінна
Продуктивність, куб.м/год 608 м³/год
Кількість двигунів 1 шт
Потужність, Вт 183 Вт
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 63 дБ
Керування Сенсор
Режим роботи Відведення/циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 60 см
Колір Білий

* Технічні характеристики Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка GORENJE WHI 649 EXGW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE WHI 649 EXGW

Код товару: 131862
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346916
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 87065
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →