Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина GORENJE WEI 843 A

Код товару: 156874
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина GORENJE WEI 843 A

Подаруйте ідеальну чистоту та свіжість вашому одязі з високоякісною пральною машиною GORENJE. При максимальному завантаженні 8 кг вона показує високу ефективність очищення різних тканин. Швидкість віджиму становить 1400 оборотів за хвилину. Про низьку витрату електроенергії свідчить клас енергоефективності A+++. Рівень шуму під час прання не перевищить 53 дБ, а за віджиму – 74 дБ. Модель отримала міцний корпус з габаритами 64 х 91 х 62.7 см, виконаний у сірому кольорі. Завдяки лаконічному оформленню пристрій гармонійно поєднується з сучасним дизайном. За рік постійної експлуатації пристрій використовує близько 185 квт.

Ціна: 22618 грн
шт

Опис товару Пральна машина GORENJE WEI 843 A

 СПЕЦІАЛЬНІ ФУНКЦІЇ

Пральна машина оснащена сенсорною панеллю управління, яка забезпечує зручність та точність налаштування роботи. На дисплеї ви побачите всю корисну інформацію, включаючи час, що залишився до закінчення прання. Скористайтеся опцією відкладеного старту, щоб запрограмувати початок програми на максимально зручний для вас час. Оцініть простоту керування пральною машиною. Після завершення циклу у пристрої спрацьовує акустичний сигнал.
 
ПРОГРАМНІ МОЖЛИВОСТІ
Для того, щоб GORENJE WEI 843 A (PS15/34142) щоразу радувала вас результатом, в ній встановлено 16 автоматичних програм. Серед них слід виділити попередню, ручну дляделікатних виробів, а також програму для прання бавовни, синтетики та вовни. Також у пристрої передбачена спеціальна програма для прання спортивного одягу, пухових виробів та антиалергенна програма. Використовуйте еко-режим, щоб знизити витрати води та електроенергії.
 
ДОДАТКОВІ ОСОБЛИВОСТІ
Завдяки вбудованій системі самоочищення барабана пральна машина прослужить максимально довго. Із захистом від дітей користуватися пристроєм буде не лише зручно, а й безпечно. Вона блокує дверцята люка від випадкового відкривання, а панель керування – від натискання та зміни налаштувань.

Пральна машина GORENJE WEI 843 A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина GORENJE WEI 843 A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина GORENJE WEI 843 A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина GORENJE WEI 843 A

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір сірий
Максимальне завантаження, кг 8
Швидкість віджимання, об / хв 1400
Габариты (ШxГxВ) 60*54,5*85 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 53-74 дБ
Програми еко; антиалергенна; змішані тканини; пухові вироби; бавовна; спортивний одяг; делікатна/ручна; синтетика; вовна; попередня; швидка
Функції акустичний сигнал завершення програми; індикація часу, що залишився; відкладений старт; дисплей;
Додаткові можливості самоочищення барабана
захист від дітей
Вага, кг 69.5

* Технічні характеристики Пральна машина GORENJE WEI 843 A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина GORENJE WEI 843 A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE WEI 843 A

Код товару: 138199
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368167
На замовлення, 1-3 дні
LG F4WV310S3E 22962 грн
Код товару: 304906
На замовлення, 1-3 дні
LG F4WV309N3E 23048 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →