Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина GORENJE WEI 74S3A

Код товару: 148152
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина GORENJE WEI 74S3A

Тип Вузькі 32-47 см Тип завантаження Модель фронтальна WEI74S3A Вид прання Водою Технологія Inverter PowerDrive, WaveActive Клас прання A Клас віджиму A Клас енергоспоживання A Споживання води 9586 л на рік Споживання води при пранні, л 49 Швидкість Завантаження білизни, кг 7

Ціна: 17716 грн
шт

Опис товару Пральна машина GORENJE WEI 74S3A

 єрежний догляд за будь-якою тканиною

Нова хвильова перфорація барабана в поєднанні з особливою хвилеподібною формою 3D-ребер пом'якшує волокна, що забезпечує більш дбайливий догляд за одягом, дозволяє досягти бездоганної якості прання та звести до мінімуму утворення складок.
Надійний інверторний мотор
Тихий, але потужний і ефективний двигун забезпечує довгий термін служби пральної машини, заощаджуючи енергію при кожному пранні.
Завжди правильна програма
Не знаєте, яку програму вибрати? Виберіть Автоматичну програму і пральна машина сама визначить оптимальний цикл прання для завантаженої білизни. Ви можете розслабитися, а одяг буде чистим незалежно від типутканини.
Три кроки, і все готово
Проста у використанні панель керування з розташованим у центрі перемикачем програм дозволяє розпочати прання, зробивши три прості дії. Увімкніть пральну машину, виберіть програму та натисніть кнопку СТАРТ! Без необхідності вибирати додаткові функції та налаштування. Параметри можна вільно змінювати на великій сенсорній панелі керування, тому будьте впевнені, що білизна буде випрана саме так, як вам потрібно
Особлива турбота про чутливу шкіру
Підвищена температура та додаткове полоскання при виконанні програми Антиалергія сприяють більш ефективному видаленню пральних засобів з тканини, тобто алергенів,які можуть викликати неприємні відчуття на шкірі.
Без вібрації під час роботи
Нові ребра жорсткості на бічних стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість пральних машин і суттєво знижують вібрацію та рівень шуму навіть за високої швидкості віджиму.
Захист від допитливих малюків
Під час прання дверцята пральної машини заблоковано, щоб її не могли відкрити діти. Для додаткового захисту панель керування можна заблокувати натисканням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін до налаштувань.

Пральна машина GORENJE WEI 74S3A Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина GORENJE WEI 74S3A в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина GORENJE WEI 74S3A в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина GORENJE WEI 74S3A

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7
Швидкість віджимання, об / хв 1400
Габариты (ШxГxВ) 85х60х46,5
Клас прання А
Клас віджимання А
Рівень шуму 55-72 дБ
Програми автоматична, Антиалергенна, швидка 20, мікс/синтетика, пухові ковдри, ручне прання/вовна, Спорт, Бавовна
Функції Блокування керування «захист від дітей», Звуковий сигнал SoftSound, Відстрочка старту прання, режими прання: нормальний, еко, швидкий, Самоочищення SterilTub
Додаткові можливості Інверторний мотор, Ребра жорсткості StableTech

* Технічні характеристики Пральна машина GORENJE WEI 74S3A можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина GORENJE WEI 74S3A

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE WEI 74S3A

Код товару: 179290
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324888
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362151
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →