Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина GORENJE WE 70S3S

Код товару: 169960
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина GORENJE WE 70S3S

Тип: Пральна машина автоматична; Вид прання: ; Спосіб завантаження: Фронтальний; Спосіб встановлення: Окремий; Тип керування: Електронне; Дисплей: цифровий дисплей; Завантаження білизни для прання, кг: 7; Швидкість віджиму, об/хв: 1000; Об'єм барабана, л: 49

Ціна: 13244 грн
шт

Опис товару Пральна машина GORENJE WE 70S3S

Попрощайтеся з алергією
Захистіть сім'ю від алергії за допомогою інтенсивної гарячої пари. Пара ефективно видаляє аллергени, такі як пилові кліщі та лупа домашніх тварин, і при цьому не пошкоджує одяг.

Простий інтерфейс
Три кроки, і все готово
Проста та зручна панель управління із центральним перемикачем програм дозволяє почати прання, здійснивши три прості дії. Увімкніть машину, виберіть програму та натисніть кнопку СТАРТ! Без необхідності вибирати додаткові функції та налаштування. Параметри можна вільно змінювати на великій сенсорній панелі управління, тому будьте впевнені, що білизна буде випрана саме так, як вам потрібно.

Антиалергія
Особлива турбота про чутливу шкіру/> Підвищена температура та додаткове полоскання під час виконання програми «антиалергія» сприяють ефективнішому видаленню пральних засобів з тканини, тобто алергенів, які можуть викликати неприємні відчуття на шкірі.

Ребра жорсткості StableTech
Без вібрації при роботі
Нові ребра жорсткості на бокових стінках StableTech і дно забезпечують підвищену стійкість стиральних машин і істотно знижують вібрацію і рівень шуму навіть за високої швидкості віджиму.

Програма «Самоочищення»
Щоб білизна пахла свіжістю
Прання при низьких температурах з екологічними неагресивними засобами створює сприятливі умови для розвитку бактерій усередині бака машини, через що чисте білизнамати неприємний запах. Спеціальна програма «Самоочищення» виконується без завантаження білизни та усуває бактерії в баку машини, піклуючись про ідеальну чистоту білизни.

Плоскі дверцята
Парадний вхід
Великі дверцята, виготовлені з цільного пластику без винтів, мають міцну конструкцію і не скриплять при русі. Дверцята відкриваються на повні 180 градусів, тому завантажувати та виймати білизну дуже легко.

Режимі прання
Ідеально відповідають вашим потребам
Наші машини забезпечують найкраще прання для будь-якого типу тканини. Поєднання температури, кількості води, години прання та обертання барабана створює ідеальні умови для прання білизни. Однак якщо вашому одягупотрібен особливий догляд, ви можете доповнити програми різними режимами, виходячи з ваших потреб.

Блокування від дітей ChildLock
Захист від допитливих малюків
Під час прання дверцята стиральної машини заблоковані, щоб їх не могли відчинити діти. Для додаткової захисту панель управління можна заблокувати натисненням спеціальної комбінації клавіш, щоб унеможливити внесення змін до налаштування.

Звуковий сигнал SoftSound
Ніяких дратівливих звуків
Пральні машини WaveActive дбають не тільки про ваше білизну, але і вуха. Вибір програм і додаткових функцій супроводжується мелодійним звуковим сигналом.

StopAddGo: дозавантаження білизни
Додавання білизни після запуску програми
ЗаЗа допомогою функції StopAddGo можна припинити програму на початковому етапі, щоб додати або витягнути білизну.

Пральна машина GORENJE WE 70S3S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина GORENJE WE 70S3S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина GORENJE WE 70S3S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина GORENJE WE 70S3S

Тип установки Окремо стоїть
Управління електронне
Тип завантаження Фротнальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 7 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1000 об/хв
Габариты (ШxГxВ) 60 х 85 х 46.5 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 57\72 дБ
Програми Основні програми:; Бавовна; Мікс; Синтетика; Вовна/Ручне прання; Спеціальні програми:; Антиалергія; Автоматична; Сорочки; Швидка 20 '; Пухові речі; Режими прання:; Нормальний режим; Еко-режим; Швидкий режим
Функції Барабан WaveActive; Самоочищення SterilTub; Звуковий сигнал SoftSound; Ребра жорсткості StableTech; Налаштування користувача для всіх програм
Додаткові можливості Споживання електроенергії (прання та віджимання), кВт/цикл: 0.86
Споживання електроенергії (прання та віджимання), кВт/год: 171
Споживання води (прання та віджимання), л/цикл: 51
Споживання води (прання та віджимання), л/рік: 9586
Вага, кг 67.5 кг

* Технічні характеристики Пральна машина GORENJE WE 70S3S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина GORENJE WE 70S3S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE WE 70S3S

Код товару: 81856
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 104976
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217057
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →