Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9

Код товару: 75839
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9

Gorenje TGR50NGV9 (TGR 50 N) STANDARD; Характеристика водонагрівача: Вертикальний 50л 2000Вт; Колір білий

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9

Звичайні водонагрівачі TGR отримали новий термометр, вигляд якого тепер відповідає дизайну диска керування. Тому, нагрівачі TGR було візуально оновлено та приведено у відповідність до виду нового покоління нагрівачів.

Ці моделі призначені для водопостачання в кілька водорозбірних точок. Диск керування, розташований на захисній кришці з нижньої сторони частини нагрівача, дозволяє встановлювати температуру води до 75°С, а також вибирати економний режим або захист від замерзання. Нагрівачі обладнані мідним зануреним нагрівальним елементом для високої корозійноїстійкості та довготривалої служби.

Зовнішній сталевий корпус. Постачання води в кілька водорозбірних точок. Вертикальна установка на стіні. Занурений нагрівальний елемент. Регулювання температури за допомогою диска керування. Користувач самостійно виставляє температуру до 75°С. Економний режим з температурою 55°С. Захист від замерзання 10°С. Індикатор роботи нагрівального елемента Робочий тиск 9 бар. Емалеве покриття ємності та магнієвий анод для антикорозійного захисту бака.

Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9

Тип водонагрівача накопичувальний
Об'єм танка 50 л
Захист Магнієвий анод
Внутрішнє покриття танка Емальована сталь
Встановлення Вертикально
Розміри (shhvhgg) 570*454*461 мм
Вага 21 кг
додаткова інформація Нагрівальний елемент знаходиться у прямому контакті з водою та виготовлений з міді; захист від замерзання; датчик-покажчик температури нагрівання води; ручка керування температурою до 750С; додатковий отвір у трубці подачі води, що забезпечує максимальне зливання.

* Технічні характеристики Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Gorenje TGR 50 NGV9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje TGR 50 NGV9

Код товару: 318337
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336935
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370199
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →