Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Gorenje TGR 100 N

Код товару: 263249
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Gorenje TGR 100 N

Бойлер Gorenje TGR 100 N - класичний циліндричний електричний накопичувальний водонагрівач із серії Gorenje TGR Standard. Має підвищену ємність (100 л), призначений для вертикального монтажу на стіну.

Ціна: 6923 грн
шт

Опис товару Бойлер Gorenje TGR 100 N

Бойлер Gorenje TGR 100 N - класичний циліндричний електричний накопичувальний водонагрівач із серії Gorenje TGR Standard. Має підвищену ємність (100 л), призначений для вертикального монтажу на стіну.
 
Позиціонується як продукт середньої цінової категорії, призначений для організації системи гарячого водопостачання у приватному будинку чи міській квартирі, здатний задовольнити потреби невеликої сім'ї чисельністю до 4 осіб. Завдяки значному корисному об'єму може працювати відразу на кілька точок розбору води (кухня, ванна та ін.).
 
Водонагрівач Gorenje TGR 100 N оснащений міцним металевим внутрішнім баком, виготовленим із якісноїхолоднокатаної листової сталі. Поверхня, що контактує з гарячою водою, має спеціальне термостійке покриття покриття емаллю. Додатковий електрохімічний захист від корозійного процесу здійснюється за допомогою змінного протекторного магнієвого анода.
 
Регулювання температури підігріву виконується простим та надійним механічним термостатом, для контролю ступеня нагріву у верхній частині корпусу передбачений термомеханічний індикатор-термометр. Як силовий елемент застосовується традиційний занурювальний ТЕН потужністю 2000 Вт у довговічній мідній оболонці. Для мінімізації теплових втрат через стінку апарату є якісна пінополіуретановатеплоізоляція середньою товщиною 17 мм.

Бойлер Gorenje TGR 100 N Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Gorenje TGR 100 N в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Gorenje TGR 100 N в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Gorenje TGR 100 N

Тип водонагрівача «Мокрий» ТЕН
Нагріваючий елемент 1
Об'єм танка 100 л
Функції терморегулятор
Захист захист від перегріву
захист від замерзання
захист від надлишкового тиску
Внутрішнє покриття танка Емальований
Встановлення Вертикальна
Розміри (shhvhgg) Габарити (ШхВхГ), см: 45.4 х 93.5 х 46.1
Вага 34 кг
додаткова інформація Робочий тиск: 9 бар
Ступінь захисту від вологості: IP 24
Кількість змішаної води за 40 °C: 200 л
Теплові втрати: 2,20 кВтг/24 год
Емальований металевий бак
Захисний магнієвий анод
Встановлення температури до 75 °C

* Технічні характеристики Бойлер Gorenje TGR 100 N можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Gorenje TGR 100 N

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje TGR 100 N

Код товару: 7778
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GT 15 O 7009 грн
Код товару: 92517
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 13840
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →