Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Gorenje R 6192 LX

Код товару: 71456
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Gorenje R 6192 LX

Тип холодильника: однокамерний. Загальний об'єм холодильника: 370 л. Корисний обсяг холоду. камери: 368 л. Дисплей: ні. Тип керування: електронне. No Frost (Frost Free): ні. Рівень шуму: 38 дБ. Габарити (ВхШхГ): 185х60х64 см. Вага: 75 кг. Колір: нержавіюча сталь.

Ціна: 29455 грн
шт

Опис товару Холодильник Gorenje R 6192 LX

IonAir

IonAir технологія вбудована в вентилятор AirPower або колону MultiFlow 360 ° холодильника. Вона створює негативні іони, які усувають 95% бактерій, забруднюючих речовин, пилу, газів та запахів з повітря, зберігаючи холодне повітря свіжим та чистим. Таким чином, їжа зберігає свою первісну свіжість, смак та аромат до 10 днів.

Технологія AdaptTech
Щоразу, коли ми відкриваємо дверцята холодильника, хвиля гарячого повітря порушує стабільність внутрішньої температури та прискорює псування продуктів. Технологія AdaptTech - це сучасна технологія датчиків, що «стежить» за звичками користувачів протягом 7 днів і запам'ятовує періоди, коли дверцята холодильника відкривалися найчастіше. Після цього холодильник підлаштовує свою роботу під користувача та знижує температуру перед періодом частого відчинення дверцят. Це дозволяє запобігти тепловим шокам та зменшити коливання температури. Це також збільшується свіжість продуктів.

CrispZone з HumidityControl
Великий ящик у холодильнику, призначений для зберігання фруктів та овочів.Крім цього, завдяки системі HumidityControl усередині ящика можна регулювати рівень вологості. Фрукти та овочі довгий час залишаються свіжими, корисними та хрусткими.

Fresh Zone

Ящик FreshZone розташований у нижній частині холодильного відділення. Вентилятор підтримує температуру близько 3 °C. Продукти зберігають свої свіжість, запах і колір до 2-х разів довше, ніж звичайно.

CrispZone з HumidityControl
Великий ящик у холодильнику, призначений для зберігання фруктів та овочів. Крім цього, завдяки системі HumidityControl усередині ящика можна регулювати рівень вологості. Фрукти та овочі довгий час залишаються свіжими, корисними та хрусткими.

Функція SuperCool
Велика кількість новихнеохолоджених продуктів порушують стабільність температури усередині холодильника. Тому ця функція знижує температуру на 3 °C та підтримує її протягом наступних 6 годин. Включайте функцію SuperCool щоразу після великих закупівель.

DynamiCooling
Система вентиляції, яка сприяє постійній та рівномірній циркуляції холодного повітря. У поєднанні з технологією IonAir ця система створює природний мікроклімат усередині холодильника та знищує до 95% бактерій та запахів.

Холодильник Gorenje R 6192 LX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Gorenje R 6192 LX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Gorenje R 6192 LX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Gorenje R 6192 LX

Встановлення окремо
Тип холодильника однокамерний
Система охолодження краплинна
Розташування морозильної камери Відсутнє
Загальний об'єм, л 370 л
Об'єм холодильника, л 368 л
Колір нержавіюча сталь
Керування електронне
Єнергоспоживання A++
Кількість компресорів 1
Кількість камер 1
Кількість дверей 1
Матеріал полиць загартоване скло
Зона свіжості FreshZone
Рівень шуму 38 дБ
Габарити (ШxГxВ) 185х60х64 см
Вага 75 кг

* Технічні характеристики Холодильник Gorenje R 6192 LX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Gorenje R 6192 LX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje R 6192 LX

Код товару: 93369
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344300
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320458
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →