Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM

Код товару: 347433
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масляні обігрівачі Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM

Олійний обігрівач GORENJE OR 2300 PEM підтримуватиме м'яке тепло в будинку, коли за вікном зима чи пора холодного міжсезоння. Модель може використовуватися як основне або допоміжне джерело опалення на площі до 20 м2.

Ціна: 5762 грн
шт

Опис товару Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM

 З потужністю підключення 2.3 кВт обігрівач забезпечить прискорене нагрівання в межах 3 температурних режимів. Оцініть усі переваги енергоефективного масляного обігріву. Відрізняючись прискореним нагріванням та високою здатністю акумулювати тепло, такий радіатор має значно більший ККД порівняно з іншими моделями. Виняткова ефективність обігріву та абсолютна безпека у використанні – GORENJE стане надійним союзником у створенні тепла та затишку у вашому будинку.

 
3 режими обігріву
Підтримуючи три установки потужності, GORENJE зможе точно підлаштуватися під будь-які вимоги обігріву. Використовуйте його для класичного опалення, захисту приміщення від замерзання таекономічного обігріву з мінімальним споживанням електроенергії.
 
Функція ECO
За створення м'якого обігріву з температурою не більше 22 °С відповідає економічний режим ECO. Він оптимізує споживання електроенергії, зберігаючи необхідну ефективність опалення.
 
LED-індикація
Доповнює продуманий дизайн обігрівача електронна панель керування. Вона відкриє абсолютну зручність виставлення всіх налаштувань та дозволить відстежувати їх з найменшого погляду на збільшений LED-дисплей.

Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масляні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масляні обігрівачі и купити Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM

Тип Масляный
Опалювальна потужність 2000 Вт
Площа опалення 20 м²
КОНТРОЛЬ механическое
Параметри встановлення Напольный
Захисні функції Защита от замерзания
Защита от перегрева
Индикация температуры
додаткова інформація Регулировка температуры
Индикация температуры
Таймер
Розміри (SHHVKHT) 28 х 64 х 53.5см
Вага 11.7кг

* Технічні характеристики Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Масляний обігрівач Gorenje OR 2300 PEM

Код товару: 340345
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348461
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 70301
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →