Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB

Код товару: 156358
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB

Side-by-side холодильник GORENJE NRS 9181 VXB забезпечить дбайливе зберігання будь-яких продуктових запасів. З розмірами 179.3 х 91 х 68.7 см він вразить збільшеним до 532 л корисним об'ємом внутрішніх камер та продуманою системою зберігання. Тепер навіть упаковки з піцою та святковий торт не змусять переглядати зберігання інших продуктів на полицях. Доповнює преміальний дизайн моделі диспенсер води та генератор льоду, що спрощують приготування освіжаючих літніх коктейлів. Для швидкого доступу до напоїв передбачені мініатюрні дверцята у холодильному відділенні. Тепер вам не доведеться відкривати холодильник у моменти спраги чи приходу гостей. Всі переваги зібрані для вашої зручності та комфорту.

Ціна: 42699 грн
шт

Опис товару Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB

 ВНУТРІШНЕ ОБЛАДНАННЯ

Продумана конфігурація внутрішнього простору спрощує зберігання та огляд будь-яких продуктів на полицях. Так холодильна камера оснащена 5 полицями із загартованого скла, контейнером для овочів та системою кишень. Для зручності зберігання пляшок передбачено спеціальний хромований тримач. Морозильний відсік також відрізняється збільшеною ємністю та ергономікою. Конфігурація з 7 містких відділень, включаючи 2 висувні контейнери, надасть достатньо місця для роздільного зберігання будь-яких продуктів харчування. У надкидних кишенях завжди зручно зберігатиме зелень і подрібнені овочі, які завжди будуть у вас під рукою в процесіприготування.
 
MULTIFLOW 360°
Точна підтримка температури на рівні кожної полиці забезпечить технологія MultiFlow 360 °. Реалізована як безліч вентиляційних каналів, вона гарантує ефективне охолодження відділення навіть у момент відкриття дверцят. Це унеможливить коливання температури між полицями, створивши ідеальні умови для зберігання будь-яких продуктів харчування.
 
СИЛА ІНВЕРТОРА
Розроблений на базі сучасної інверторної технології, GORENJE відрізняється винятковою ефективністю охолодження за рекордно низького енергоспоживання. Система електронного регулювання потужності забезпечує більш точну підтримку заданої температури, зберігаючипродукти свіжішими ще довше.
 
TOTAL NO FROST
Оцініть усі переваги інноваційної технології Total No Frost. Поєднуючи ефективне виведення вологи з рівномірною циркуляцією повітря, вона повністю виключить утворення інею на продуктах та стінках камери. Це в рази зменшить навантаження на роботу системи, а також дозволить значно рідше розморожувати холодильник.
 
ФУНКЦІЇ
Підтримуючи функції FastFreeze та SuperCool, GORENJE дозволить зберегти максимум смаку та поживних речовин у процесі зберігання. Просто активуйте функції до походу в магазин, і холодильник автоматично зменшить температуру в камерах до мінімально можливого значення. Це значно продовжить свіжість продуктів.харчування, а також виключить небажане відтавання їжі, що вже зберігається на полицях.

Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB

Встановлення та, що стоїть окремо
Тип холодильника SIDE-BY-SIDE
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери бічне
Загальний об'єм, л 605
Об'єм холодильника, л 365
Обсяг морозильної камери, л 167
Колір нержавіюча сталь
Керування електронне
Єнергоспоживання 437 кВт.год/Рік
Кількість компресорів 1
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Рівень шуму 43 дБ
Додаткові можливості оповіщення про незачинені дверцята; дисплей; швидке заморожування; суперохолодження; багатопотокова система охолодження; інверторний двигун;
ящик для овочів та фруктів; підставка для пляшок; лоток для яєць;
міні-бар; диспенсер; льодогенератор;
Габарити (ШxГxВ) 91*68.7*179.3 см
Вага 108 кг

* Технічні характеристики Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Gorenje NRS 9181 VXB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje NRS 9181 VXB

Код товару: 89493
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 130465
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360184
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →