Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B

Код товару: 152487
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мікрохвильові печі Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B

Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B W – відмінний помічник на кухні тих, хто цінує свій час. Вона допоможе розігріти готову їжу, розморозити м'ясо, приготувати десятки страв. Їжу, приготовлену з використанням мікрохвиль, оцінять прихильники дієтичного харчування. Пекти являє собою поєднання якості та надійності з невисокою ціною. Вона підійде не тільки для використання в домашніх умовах, а й для готелів, хостелів, офісів, кафе.

Ціна: 3354 грн
шт

Опис товару Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B

 Модель відрізняється сучасним дизайном та компактними габаритами: ширина 31.5 см, висота 45.5 см, глибина 26.5 см. Важить пристрій 10.5 кг. Більшу частину лицьової поверхні займає прозора дверцята з оглядовим віконцем із жаростійкого скла. Через скло зручно спостерігати за процесом приготування їжі, не відчиняючи дверцят. Об'єм камери печі – 20 л. Такий обсяг підійде для сім'ї із 2-3 осіб. Діаметр поворотного столика, на який ставиться тарілка з продуктами – 24.5 см.

Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B  управляється за допомогою поворотних ручок, розташованих на панелі. Нижня ручка задає час приготування, розігріву чи розморожування. Верхньою ручкою вибирається один із шести рівнів потужності.Рівень потужності можна змінювати у процесі приготування страв. Максимальна потужність 800 Вт. Максимальний час приготування – 30 хвилин. Цього вистачить, щоб спекти будь-який пиріг.
У мікрохвильовій печі не можна використовувати металевий посуд, оскільки він може призвести до короткого замикання і вивести прилад з ладу. Рекомендується використовувати посуд із термостійкого скла або пластику або паперові одноразові тарілки. Існує спосіб перевірити, чи придатний посуд для використання в НВЧ-печах, - потрібно налити в неї воду, поставити в мікрохвильову піч і встановити потужність на максимум. Якщо вода нагрілася, а посуд залишився холодним, значить їй можнакористуватися.
 

Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мікрохвильові печі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мікрохвильові печі и купити Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B

Об `єм 20 л
Потужність 800 Вт
Спосіб встановлення та, що стоїть окремо
Гриль ні
Тип керування механічний
Програми авторозморожування, автоприготування, авторозігрів
Режим розморожування є
Кількість рівнів потужності 6
Колір чорний

* Технічні характеристики Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мікрохвильова піч GORENJE MO 20E1B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE MO 20E1B

Код товару: 332205
На замовлення, 1-3 дні
Vegas VME-4422BL 3397 грн
Код товару: 195765
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 187590
На замовлення, 1-3 дні
VEGAS VMO-3020WL 3397 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →