Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR

Код товару: 220780
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонні комбайни Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR

Кухонний комбайн потужність 1000 Вт, 7 швидкостей, чаша з нержавіючої сталі об'ємом 4.5 л, алюмінієвий корпус, червоний колір, в комплекті насадки: гак для вимішування тіста, віночок, лопатка для змішування та інноваційна гнучка насадка.

Ціна: 10922 грн
шт

Опис товару Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR

Насадка рухається за внутрішнім об'ємом чаші і одночасно обертається навколо своєї осі, але у зворотному напрямку. Це забезпечує ретельне та рівномірне перемішування інгредієнтів. Повітря залишається в тісті, роблячи його м'яким і повітряним. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати правильну насадку для вашого рецепту та справити враження на гостей відмінними результатами. Чаша з нержавіючої сталі надає виробу сучасного вигляду і є оптимальним вибором для кожної кухні, гарантуючи тривалий термін служби. Прозора кришка дозволяє стежити за змішуванням, додавати інгредієнти під час роботи та запобігає розбризкуванню вмісту. Чашу можна мити в посудомийній машині, що полегшуєповсякденну роботу на кухні. Змішування, збивання та вимішування. Комплектація кухонної машини включає гак для вимішування тіста, віночок, лопатку для змішування та гнучку інноваційну насадку. Віночок допоможе за лічені хвилини збити вершки та білки. Виберіть одну із семи швидкостей, і навіть найскладніші рецепти стануть вам доступні. Ви легко впораєтеся з будь-яким етапом приготування, будь то збивання бісквіту, вимішування дріжджового тіста або вбивання яєчних білків. Гумові ніжки забезпечують стабільність приладу навіть за максимальної швидкості. Додаткові аксесуари купуються окремо: 3 насадки для сосисок, насадки для печива, 3 насадки для нарізки та терки, насадка для м'якогосоку, для макаронів та лазаньї, подрібнення м'яса - 4 подрібнювальні диски, 5 насадок для макаронів, для спагетті та тонка локшина, для паппарделле

Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонні комбайни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонні комбайни и купити Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR

Тип кухонний комбайн
Потужність двігуна 1000 Вт
Ємність чаші 4,5 л
Тип керування Ні
Кількість швидкостей 7
Насадки Ні
Матеріал корпусу Ні
Додаткова інформація насадка для тестунасадка для збивання
Колір Метал, пластик
Комплектація Метал

* Технічні характеристики Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонний комбайн Gorenje MMC 1000 RLR

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje MMC 1000 RLR

Код товару: 345740
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345419
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →