Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Gorenje K 6121 XF

Код товару: 109695
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Gorenje K 6121 XF

Тип варильної поверхні газова
Тип духовки електрична
Покриття варильної поверхні нержавіюча сталь
Кількість газових конфорок 4 шт

Ціна: 19221 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Gorenje K 6121 XF

 Варкова поверхня

 
Ця плита від GORENJE оснащена вдосконаленими конфорками. Вони дозволяють поліпшити управління вогнем, а також прискорити процес приготування, при цьому економно витрачаючи газ. Це стало можливим завдяки застосуванню нової конструкції, яка дозволяє змішувати газ із повітрям до його подачі до конфорок. Така суміш є більш ефективною, ніж звичайний газ, а також дозволяє краще контролювати полум'я. Застосовані в цій моделі чавунні решітки гарантують стабільне положення ємностей, а також надають варильній поверхні привабливий зовнішній вигляд. Крім того, чавун може витримати навіть сильне нагрівання, що гарантує тривалий період експлуатації.грат.
 
Простора духовка
 
Склепінна стеля цієї моделі Gorenje захована за верхньою стінкою. Це дозволило створити додатковий простір та забезпечило циркуляцію повітря. Її об'єм становить 70 л, чого більш ніж достатньо навіть для приготування семикилограмової індички. Крім того, ви можете готувати одночасно багато їжі завдяки деко шириною 46 см. Застосування інноваційних рішень дозволило збільшити внутрішній об'єм таким чином, щоб ви могли використовувати всю ширину духовки.
 
Емаль SilverMatte
 
GORENJE K6121XF (RM6A1A-GPG4B) може похвалитися SilverMatte - емаллю, яка характеризується високою стійкістю та міцністю. Вона можепереносити навіть екстремально високі температури. Ця емаль покриває стінки духовки, що робить їх стійкими до впливу температур та мікрохвиль.
 
Дворівневий гриль
 
У цій духовці більший ТЕН встановлений по периметру стелі, а малий інфрачервоний - ближче до її центру. Це дозволило ефективно розподілити температуру, що в свою чергу дає вам можливість домогтися хрусткої скоринки, і м'якої та ніжної та м'якої начинки усередині страв. Крім того, в залежності від рецепту ви можете включити як один нагрівальний елемент, так і одночасно.
 
Простий догляд
 
Застосована в GORENJE K6121XF (RM6A1A-GPG4B) піролітична емалі дозволило взначною мірою покращити ефективність AquaClean. За допомогою цієї функції ви зможете легко позбутися від забруднень в духовці. Для цього потрібно налити півлітра води в лист і активувати AquaClean. Всього через тридцять хвилин жир та інші забруднення стануть м'якшими, а вам потрібно буде протерти внутрішні стінки, щоб позбутися їх.

Кухонна плита Gorenje K 6121 XF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Gorenje K 6121 XF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Gorenje K 6121 XF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Gorenje K 6121 XF

Тип газова
Тип духовки електрична
Кількість газових пальників 4
Кількість електричних вогнепальних сил ні
Об'єм духовки 70 л.
Гриль так
Конвекція так
Керування механічне
Газовий контроль духовки ні
Тип очищення духовки гідроліз
Двері відкидна
Газ-контроль конфорок так
Скло 2
Зони нагріву так
Режими духовки Класичний нагрів. Нагрівання знизу. Нагрів зверху. Великий електричний гриль. Маленький гриль.
Колір сірий
Розміри 60*85*60 див.
Особливості електрозапалювання конфорок; підсвічування духовки

* Технічні характеристики Кухонна плита Gorenje K 6121 XF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Gorenje K 6121 XF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje K 6121 XF

Код товару: 237873
На замовлення, 1-3 дні
HANSA FCCX68219 19350 грн
Код товару: 332644
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313704
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →