Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита GORENJE K 5351 WF

Код товару: 104676
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита GORENJE K 5351 WF

Тип варильної поверхні газова
Тип духовки електрична
Покриття варильної поверхні емаль
Кількість газових конфорок 4 шт

Ціна: 14190 грн
шт

Опис товару Кухонна плита GORENJE K 5351 WF

 Ключові характеристики

Комбінована плита GORENJE K 5351 має газову варильну поверхню та електричну духовку. Вона оснащена 4 конфорками різної потужності: 1 х 1000 Вт, 2 х 1900 Вт, 1 х 3000 Вт. Високоякісне емальоване покриття має підвищену стійкість до появи подряпин і легко очищається від забруднень. Над пальниками розташовані 2 міцні чавунні ґрати, на яких зручно розміщувати посуд різних форм та розмірів.
 
Духова шафа
 
Духовка GORENJE K 5351 об'ємом 70 л має збільшену площу випікання і підійде для приготування піци, запікання птиці та багато іншого. Завдяки вбудованому термостату ваші пироги та м'ясо ніколи не підгорять, оскількизадана температура в духовці підтримуватиметься на постійному рівні. За допомогою електричного гриля ви зможете приготувати хрумкі реберця, підрум'янену рибку та соковиті овочі.
 
Ергономічний дизайн та управління
 
Габаритні розміри плити GORENJE становлять 50х85х59 см. Виконана в корпусі білого кольору, вона доповнена скляною кришкою. Це запобігатиме попаданню бризок жиру під час смаження на поверхню кахлю або шпалер. Управління плитою здійснюється за допомогою дисплея, сенсорних кнопок та поворотних перемикачів, що дозволить відрегулювати потужність нагрівання конфорок та духовки. Додатковий комфорт при експлуатації забезпечується функцієюелектрозапалювання пальників.
 
Простота у догляді та безпека
 
У духовці GORENJE реалізовано систему очищення парою (гідроліз), яка полегшує догляд за приладом. Після її завершення вам необхідно лише протерти м'якою губкою внутрішньо покриття. З метою безпеки плита має систему газ-контролю конфорок. Вона автоматично припиняє подачу газу, якщо полум'я гасне з якихось причин. Тепер ви можете не боятися випадкових протягів або рідини, що википіла, загасила пальник.

Кухонна плита GORENJE K 5351 WF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита GORENJE K 5351 WF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита GORENJE K 5351 WF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита GORENJE K 5351 WF

Тип газова
Тип духовки електрична
Кількість газових пальників 4
Кількість електричних вогнепальних сил ні
Об'єм духовки 70 л.
Гриль так
Конвекція так
Керування механічне
Газовий контроль духовки ні
Тип очищення духовки традиційна
Двері відкидна
Газ-контроль конфорок так
Скло 2
Зони нагріву висувний
Режими духовки Класичний нагрів. Великий електричний гриль. Великий гриль+вентилятор. Вентиляційне нагрівання. Нагрів знизу + вентилятор. Нагрів знизу + вентиляційний нагрів. Маленький гриль. Розморожування. Швидке нагрівання. WarmPlate підігрів посуду
Колір білий
Розміри 50*60*85 см
Особливості електрозапалювання конфорок; підсвічування духовки; термостат; дисплей

* Технічні характеристики Кухонна плита GORENJE K 5351 WF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита GORENJE K 5351 WF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GORENJE K 5351 WF

Код товару: 278430
На замовлення, 1-3 дні
HANSA FCCM58088 14233 грн
Код товару: 367657
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GK 5A40WH 14319 грн
Код товару: 336945
На замовлення, 1-3 дні
SIMFER F56VW05017 14362 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →