Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH

Код товару: 160237
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH

Тип варильної поверхні газова
Клас енергоспоживання A
Тип духовки електрична
Управління механічне
Колір коричневий

Ціна: 12470 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH

Форма HomeMade
Всі переваги приготування у дров'яній печі
Характерна закруглена форма – одна з основних переваг плит Gorenje. Створена за подобою традиційної дров'яної печі, така духовка дає гарячому повітрі вільно циркулювати, прогріваючи їжу рівномірно і з усіх боків, завдяки чому страва виходить ідеальною: хрустким зовні та соковитим усередині.

Газові варильні поверхні
Дайте волю фантазії
Готувати як шеф-кухар може бути просто. Все, що для цього потрібно, — ваша креативність, адже про решту подбає плита Gorenje із газовою варильною поверхнею. BigSurface, потужні конфорки ChefBurners та інші сучасні функції допоможуть вам у найвідчайдушніших кулінарнихекспериментах. Підключайте фантазію та дивуйте близьких чудовими стравами власного приготування.

BigSurface
Чимало місця для кожної каструлі
Збільшення простору для приготування та відстані між конфорками забезпечує достатньо місця для посуду будь-якого розміру. Стильний плоский дизайн дозволяє легко пересувати посуд і використовувати справді великі каструлі без струсів та порушення рівноваги.

Покриття SilverMatte
Дуже стійке та неймовірно гладке покриття
Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte – високостійкий та міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар. Позбавлений мікропор, вінпокриває поверхні духовки та дек, що робить їх стійкими до високих температур. Потрійне покриття зсередини сприяє відображенню високої температури та забезпечує додаткову ізоляцію. Тому внутрішня поверхня духовки завжди залишається стерильною та безпечною.

AquaClean
Просте чищення
Завдяки використанню спеціальної високоякісної емалі функція AquaClean забезпечує ще ефективніше та зручніше чищення камери духової шафи. Все, що потрібно, - це після кожного використання духовки наливати півлітра води в лист і включати функцію AquaClean. Всього за 30 хвилин ви помітите результат чищення на внутрішніх поверхнях і деках: плями та жир розм'якнуть, і їх залишитьсятільки протерти.

BigSpace
Більше простору для свободи кулінарної творчості
Завдяки збільшеному об'єму духовки (до 70 літрів) можна готувати більше страв одночасно. Оптимізований потік повітря вільно циркулює всередині, і в духовці BigSpace можна легко розмістити навіть величезну індичку.

SuperSize
Впораються з будь-якою кількістю
Плити Gorenje мають збільшену площу випічки та використовують великі листи. Проте інноваційні рішення дозволили оптимізувати енергоспоживання та забезпечити рівномірне приготування їжі незалежно від її кількості. Внутрішній простір духовки ефективно використовується по всій ширині, а передова технологіязабезпечує рівномірність приготування на всіх рівнях.

Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH

Тип Газова
Тип духовки Електрична
Кількість газових пальників 4 шт
Об'єм духовки 68 л
Гриль Є
Конвекція Ні
Керування Механіка
Газовий контроль духовки Ні
Тип очищення духовки Емаль легкого очищення
Двері Відкидна
Газ-контроль конфорок Ні
Скло 2 шт
Зони нагріву Є
Режими духовки Верхнє та нижнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Верхнє нагрівання
Великий гриль
Малий гриль
Очищення парою AquaClean
Колір Коричневий
Вага 39.2 кг
Розміри 85 х 50 х 59.4 см
Особливості З підсвічуванням духовки

* Технічні характеристики Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Gorenje K 5121 BRH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje K 5121 BRH

Код товару: 237852
На замовлення, 1-3 дні
HANSA FCMW54009 12556 грн
Код товару: 367737
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GK 5C41WJ 12556 грн
Код товару: 332089
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →