Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7

Код товару: 332749
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7

Поверхня Gorenje IT 643 SYW7 - індукційна варильна панель з непомітним стильним дизайном, який дозволить розташуватися на будь-якій кухні.

Ціна: 17028 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7

Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7 - індукційна варильна панель з непомітним стильним дизайном, який дозволить розташуватися на будь-якій кухні.
 
Вишуканість та елегантність
Ще одним приємним доповненням, безумовно, є можливість встановлення врівень з робочою поверхнею, що забезпечує плавний перехід між варильною поверхнею і стільницею. Це полегшує догляд та надає кухні сучасного та стильного вигляду.
 
Більше жодних заплутаних налаштувань
Індукційна варильна поверхня з інтуїтивним сенсорним керуванням зручна у використанні завдяки автоматичним режимам роботи та можливості просто змінювати налаштування.
 
Раз,два, шоколад!
Функція SoftMelt поступово розтоплює шоколад або масло при постійній температурі 42 ° C так, що продукти не пригорають. Крім того, цю функцію можна використовувати для повільного розморожування.
 
Більше жодних проблем з гостями, що спізнюються
Функція StayWarm підтримує постійну температуру страв на рівні 70 ° C, поки не настане час подавати їх на стіл. Так їжа довше зберігає свій оригінальний смак та потрібну температуру.
 
Завжди на варті
На таймері зворотного відліку можна встановити час до 99 хвилин. Якщо з досвідом ви визначили оптимальний час для приготування певної страви, можна встановити таймер. Тоді варильна поверхнявимкнеться автоматично, коли встановлений час закінчиться. Звуковий сигнал повідомляє, що страва готова.

Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7

Тип поверхні Электрическая
Панель конфорту Стеклокерамика
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсорные
Таймер каміна Есть
Колір панелі конференцій Белый
Розміри (SHG) Размеры (ШхГ): 59.5 x 52.5 см
Размеры для встраивания (ШхГ): 560 x 495 мм
вага, кг 7.6 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Gorenje IT 643 SYW7

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje IT 643 SYW7

Код товару: 47361
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 60625
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →