Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7

Код товару: 337063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7

Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7 - електрична індукційна поверхня із сенсорним керуванням, яка чудово впишеться в будь-який кухонний інтер'єр і щодня допомагатиме готувати різноманітну їжу.

Ціна: 15136 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7

Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7 - електрична індукційна поверхня з сенсорним керуванням, яка чудово впишеться в будь-який кухонний інтер'єр і щодня допомагатиме готувати різноманітну їжу.
 
BridgeZone: об'єднання конфорок
Просте рішення для великих каструль
Індукційна панель з двома конфорками, що об'єднуються, спрощує приготування у великому посуді. Дві звичайні конфорки поєднуються у велику зону нагрівання одним натисканням на сенсор. Ідеально для приготування основних страв та гарнірів одночасно.
 
Кулінарія у швидкому темпі
Функція PowerBoost збільшує подачу потужності на конфорку, значно скорочуючи час нагрівання. Два літриводи нагріваються від 15 ° до 90 ° С за 5,7 хвилин, що вдвічі швидше в порівнянні з Hi-Light панелями.
 
Зроби паузу у будь-який момент
З функцією StopGo можна в будь-який момент призупинити приготування і потім відновити з тими ж налаштуваннями, які були до паузи.
 
Все під контролем
Таймер зворотного відліку можна встановити до 99 хвилин. Якщо ви з досвіду знаєте оптимальний час приготування певної страви, увімкніть таймер, і варильна поверхня автоматично вимикається після закінчення заданого часу. Звуковий сигнал сповістить, що страва готова.
 
Повторно увімкніть налаштування
Дуже корисна функція, якщо ви випадково вимкнули варильнупанель. У вас є 5 секунд, щоб відновити останні налаштування. Це особливо зручно, якщо ви готуєте кілька страв одночасно. Протягом 5 секунд після випадкового вимкнення знову увімкніть варильну панель сенсором On/Off і протягом наступних 5 секунд натисніть функцію StopGo. Установки відновляться.
 
Повідомлення про час
Допомагає контролювати час приготування яєць, чаю, макаронів та інших страв. Таймер не пов'язаний із конфорками та працює автономно. Встановіть час, і коли він пройде, пролунає звуковий сигнал. Тепер ніяких переварених яєць, макаронів або круто завареного чаю.
 
На ваш смак
Деякі налаштування можна налаштувати відповідно довашими потребами. Можна скинути тривалість та гучність звукового сигналу. Тепер кухня повністю відповідає вашому стилю приготування: там може бути шумно і бадьоро чи тихо та спокійно.
 
Безпека насамперед
Функція спеціально розроблена для сімей із маленькими дітьми. Тепер дітей можна безпечно залишати на кухні, тому що функція не дозволить їм увімкнути варильну панель. Автоблокування активується в режимі налаштувань, і варильна панель автоматично блокуватиметься кожного разу після вимкнення. Також можна заблокувати варильну панель, натиснувши відповідний символ.

Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7

Тип поверхні Электрическая
Панель конфорту Стеклокерамика
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсорные
Таймер каміна Есть
Колір панелі конференцій Черный
Розміри (SHG) Размер (ШхГ): 60 x 52.5 см
Размеры для встраивания (ШхГ): 560 x 490 мм
вага, кг 8.3 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Gorenje IT 643 BCSC7

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje IT 643 BCSC7

Код товару: 162259
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332036
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 88808
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PPP 6A2M90 15394 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →