Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC

Код товару: 141874
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: електрична; Тип: незалежний; Робоча поверхня: склокераміка; Конфорок (шт): 2; Управління: сенсорне; автовідключення; таймер; блокування керування; індикатор залишкового тепла; автофокус; Потужність підключення (кВт): 3.68; Габарити (см): 30x52

Ціна: 11266 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC

Приготування на індукційній варильній поверхні Gorenje IT 321 BCSC займає набагато менше часу, ніж на звичайних електричних, що значно полегшує роботу та економить електроенергію. Простота догляду, безпека, ергономічність та стильний дизайн – це переваги, які говорять на користь вибору цієї моделі.
 
Надійна система контролю автоматично відключає плиту, якщо довгий час прилад працює без втручання користувача, або пристрій нагрівся до критичної температури. Під час процесу, щоб не пропустити момент закінчення готування, можна виставити таймер, який просигналізує в кінці приготування та вимкнути живлення мережі. Функція блокування недопустить втручання сторонніх осіб у роботу пристрою. Особливо корисно, якщо у будинку є діти. Вбудований індикатор залишкового тепла візуально сигналізує, що конфорка ще гаряча (Т 50°З вище). Система автофокусування допомагає раціонально витрачати тепло та самостійно підлаштовується під діаметр встановленого посуду.
 
Конфорки відрізняються за потужністю та розміром. Мала в 1,4 кВт стане в пригоді для невеликих порцій або розігріву, а велика на 2,3 кВт буде корисна для великих обсягів їжі або коли важлива швидкість приготування і кожна хвилина на рахунку. Зручне сенсорне керування полегшує експлуатацію панелі (легким торканням пальців) та спрощує догляд (на плоских кнопках немаєвиступаючих частин).

Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 2 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Газовий контроль Ні
Матеріал стін Відсутнє
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 30/52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Gorenje IT 321 BCSC

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje IT 321 BCSC

Код товару: 232393
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 125192
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 82346
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →