Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB

Код товару: 139394
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB

Тип варильної поверхні: Газова; Установка: Незалежна; Матеріал: Емаль; Кількість конфорок: 4; Тип конфорок: Газові; Ширина: 60 ​​см;

Ціна: 8772 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB

Gorenje GW6D41CL – варильна поверхня від всесвітньо відомого бренду, який не потребує представлення. Вся побутова техніка цього виробника відрізняється бездоганною якістю, високою функціональністю та сучасним дизайном, який стане чудовим доповненням до інтер'єру вашого будинку. Варильна поверхня оснащена функцією газ-контроль. Важить модель 13,3 кг. Розміри (ВхГхШ): 10х49х56 см.
 
Варкова поверхня Gorenje GW6D41CL оснащена новою WOK конфоркою, яка має особливе розміщення форсунок, які спрямовують вогонь просто на сковороду вок і тим самим забезпечує більше нагрівання з потужністю до 4 кВт.
 
Поверхня отримала спеціальну обробку з нержавіючої сталі,яка запобігає появі подряпин та відбитків пальців. Модель оснащена авторозпалюванням, що підвищує зручність використання. Є підставка для турки. Варильна поверхня Gorenje GW6D41CL виготовлена ​​з передових матеріалів, які роблять робочу поверхню більш стійкою до механічних пошкоджень, а також полегшує догляд та забезпечує довговічність.

Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Механіка
Таймер каміна Ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Розміри (SHG) 60/52 см
вага, кг 13.3 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Gorenje GW 6D41 CLB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GW 6D41 CLB

Код товару: 130732
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132296
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317046
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →