Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB

Код товару: 138123
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB

Матеріал поверхні емаль;Матеріал тримачів чавун; Кількість конфорок 4; Діаметр і потужність конфорок Передня права 1 кВт Задня права 1.8 кВт Задня ліва 1.8 кВт Передня ліва 4.05 кВт;

Ціна: 8385 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB

Пальник вок. Потужний вогонь для смаку азіатської кухні. Новий пальник вок із подвійним контуром полум'я забезпечує підвищену потужність до 4 кВт. Вона дозволить швидко приготувати хрусткі овочі, м'ясо та морепродукти азіатською.
 
Автоматичний електрозапалювання. Просто та зручно. Зручна функція автозапалювання дозволяє легко вмикати газові пальники просто натисніть на регулятор конфорки і поверніть його до потрібної позначки. Швидко та просто!
 
Широкий асортимент газових панелей. Варильні панелі на будь-який смак. Наші нові газові варильні панелі представлені в різних розмірах, кольорах та матеріалах, таких як нержавіюча сталь, метал, загартоване скло та склокераміка.Ми використовуємо сучасні матеріали, які служать довше, не бояться подряпин та зручні в очищенні.
 
Блиск і чистота без клопоту. Особлива обробка нержавіючої сталі запобігає появі подряпин та відбитків пальців на панелі. До того ж плоску варильну поверхню можна легко та швидко очистити.
 
Electrolux - один з найстаріших брендів у світі, заснований ще в 1919 році і дав ім'я найбільшої корпорації у світі, що об'єднала в собі такі популярні бренди, як AEG-Electrolux, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka та інші. div>
 
Філософія компанії - це дизайн, який викликає емоції та бажання у споживача, але який водночас підкріплений функціональними та якісними аспектамипродукції. Ще один девіз компанії - відмінності у ціні продукції не позначаються на її якості, а лише на функціональності.

Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна ні
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 60/52 см
вага, кг 13.1 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Gorenje GW 641 AMB

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GW 641 AMB

Код товару: 91518
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223053
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje G 641 EX 8428 грн
Код товару: 317112
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →