Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плита Gorenje GK 5C41SF

Код товару: 332795
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Плита Gorenje GK 5C41SF

Форма духової шафи HOMEMADE PLUS Ідеальна духова шафа для професійних результатів Духова шафа, яка тепер ще більш простора, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров'яної печі.

Ціна: 15566 грн
шт

Опис товару Плита Gorenje GK 5C41SF

 Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю обволікаючи страву, робить її ніжною та соковитою всередині і неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 л із заглибленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовці підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрям циркуляції повітря створює професійні умови для приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи. Неймовірно стійке та гладке покриття Якість та тип емалі дуже важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte – високостійкий та міцний матеріал, що можевитримувати екстремальний жар та піролітичне очищення при температурі до 500°C. Цим матеріалом без мікропор покриті поверхні духової шафи і деко, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль та пар. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь духової шафи сприяє відображенню тепла та забезпечує додаткову ізоляцію, тому його внутрішня частина завжди залишається стерильною та безпечною. Більше простору для більшої свободи кулінарних ідей Нове покоління духовок Gorenje приховує простір у верхній частині. Тепер оптимізований потік повітря циркулює всередині ще більшому обсязі, обертаючись абсолютно вільно. Збільшена ємність дозволяє використовувативеликі дек та приготування більшої кількості їжі, тоді як зовнішні розміри залишаються незмінними. Тепер можна користуватися не трьома, як раніше, а п'ятьма рівнями духовки одночасно. Місткість варіюється до 75 л. у стандартних духовках та до 53 л. в мікрохвильовій печі. Цей показник є одним із найдоступніших на ринку. Надзвичайна простота і безшумність Для плавного і абсолютно безшумного закриття дверцят духовки достатньо лише м'якого дотику. Висока швидкість, економія часу та електроенергії Духова шафа досягає 200 ° C всього за 6 хвилин, що на 30% швидше звичайного розігріву. Ця функція стане в нагоді для приготування страв, що вимагають попереднього розігріву духової шафи. Колидухова шафа досить розігріта, відображається світловий і лунає звуковий сигнал.

Плита Gorenje GK 5C41SF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плита Gorenje GK 5C41SF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Плита Gorenje GK 5C41SF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плита Gorenje GK 5C41SF

Тип Комбинированные (газ+электро)
Тип духовки Электрическая
Кількість газових пальників
Левая передняя: диаметром 5.4 см, мощностью 1 кВт
Правая передняя: диаметром 9.9 см, мощностью 3 кВт
Левая задняя: диаметром 7.4 см, мощностью 1.9 кВт
Правая задняя: диаметром 7.7 см, мощностью 1.9 кВт
Об'єм духовки
71 л
Тип очищення духовки
Очистка паром
Режими духовки Классический нагрев
Классический нагрев + работа вентилятора
Большой электрический гриль
Большой гриль + работа вентилятора
Вага
44.5 кг
Розміри
85 х 50 х 59.4 см
Особливості Комбинированная плита
Чугунные решетки (2 шт)
Выдвижной ящик для принадлежностей
Мелкий эмалированный противень
Глубокий эмалированный противень
Решетка

* Технічні характеристики Плита Gorenje GK 5C41SF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плита Gorenje GK 5C41SF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Плита Gorenje GK 5C41SF

Код товару: 332780
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367738
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GK 5C61SH 15695 грн
Код товару: 102558
На замовлення, 1-3 дні
Beko FSS 57000 GW 15824 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →