Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH

Код товару: 332793
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH

Унікальна склепінчаста форма - одна з головних переваг духовок Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрі вільно циркулювати, рівномірно розподілятися та повністю обволікати продукт.

Ціна: 11094 грн
шт

Опис товару Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH

 Газові варильні поверхні

Інноваційні газові конфорки Gorenje оптимізують управління полум'ям, дозволяючи прискорити приготування та ефективно витрачати газ. Завдяки особливій конструкції змішування газу з повітрям відбувається до його надходження до форсунок. Повітряно-газова суміш виходить оптимальнішою, ніж у звичайних конфорках, тому значно зростає ефективність витрати газу та контроль за полум'ям.
 
Емаль SilverMatte
Суперстійке та супергладке покриття
Якість і тип емалі дуже важливі для якості духовки та її роботи. SilverMatte - суперстійкий і міцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру. Гладкою, непористоюемаллю покриті внутрішні поверхні духовки та листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль та пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє підтримувати чистоту та безпечне середовище у духовці.
 
AquaClean: очищення парою
Просте повсякденне очищення
Завдяки використанню абсолютно нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean – це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в лист і включити функцію AquaClean. Через30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення та жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.
 
BigSpace: простора духовка
Більш простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духовок Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дозволяє повітрю вільно циркулювати. У духовці Gorenje з корисним об'ємом 67 літрів можна легко приготувати навіть семикилограмову індичку.
 
SuperSize: максимальна площа приготування
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря навсіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим листам. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір та повністю використати ширину духовки. Деко стали більше, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.
 
Соковиті страви з хрусткою скоринкою
Дворівневий гриль PerfectGrill
У нашій духовці великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач - ближче до центру. Завдяки цьому жар розподіляється найефективніше, і запечені страви завжди виходять ідеальними - хрусткими зовні та ніжними всередині. Залежно від рецепту можна задіяти лише одиннагрівальний елемент або обидва одночасно.

Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH

Тип
Комбинированные (газ+электро)
Тип духовки Электрическая
Кількість газових пальників
Передняя левая: диаметром 5.4 см, мощностью 1 кВт
Передняя правая: диаметром 9.9 см, мощностью 3 кВт
Задняя левая: диаметром 7.4 см, мощностью 1.9 кВт
Задняя правая: диаметром 7.4 см, мощностью 1.9 кВт
Об'єм духовки 68 л
Вага
44.1 кг
Розміри
85 х 50 х 59.4 см

* Технічні характеристики Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Плита комбінована Gorenje GK 5A21WH

Код товару: 313634
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342341
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 30568
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →