Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9

Код товару: 332172
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9

Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9 – циліндричний комбінований водонагрівач з фактичним об'ємом бака 72.6 літра, розрахований на 3-4 особи.

Ціна: 14018 грн
шт

Опис товару Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9

Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9 - циліндричний комбінований водонагрівач з фактичним об'ємом бака 72.6 літра, розрахований на 3-4 особи.
 
Модель нагріває воду від централізованих та автономних систем опалення через теплообмінник площею 0.7 м2 в осінньо-зимовий період; від двох "сухих" ТЕНів, загальною потужністю 2000 Вт, у весняно-літній період.
 
Вода нагрівається ТЕНом за 185 хвилин, при цьому витрата електроенергії за 1 цикл - 3.7 кВт/год, час нагрівання води теплообмінником - 22 хвилини. Монтаж водонагрівача - вертикальний, водопостачання підключається внизу, а теплоносій - праворуч.
 
Подвійний захист бака від корозії гарантує тривалий термін служби водонагрівача.Спеціальний склад захисного покриття - надчиста емаль - довговічний і надійний, а збільшений магнієвий анод, навіть за найскладніших умов експлуатації, захищає бойлер від будь-яких шкідливих домішок у воді.
 
Гріється вода за допомогою ТЕНу або через теплообмінник. Теплообмінник, площею 0.7 м2, виготовлений з емальованої сталі товщиною 3 мм і гріє воду від вхідної температури до 60 ° С за 22 хвилини.
 
Два закриті ("сухі") ТЕНи, загальною потужністю 2000 Вт, знаходяться в колбі і безпосередньої взаємодії з водою немає. Нагрівальні елементи виготовляються із спеціальної сталі та додатково покриті антикорозійною емаллю, що гарантує тривалий термін служби тапідвищену стійкість до корозії Об'єм 80 літрів нагрівається до максимально можливої ​​температури - 75°С, за 185 хвилин.
 
Популярність водонагрівачів Gorenje обумовлена ​​невибагливістю: бойлери споживають трохи електроенергії, заощаджуючи час та ваші гроші. Горіння – лідер серед водонагрівачів за співвідношенням параметрів швидкості та ціни нагріву води. Комплектуючі європейських виробників та сербське складання забезпечують довгий термін служби бойлерів Горіння, а високоякісна екологічна теплоізоляція - економічне використання електроенергії та мінімальні втрати тепла.
 
Інноваційні технології підвищують функціональність бойлера та зручність длякористувачів, а продуманий захист гарантує безпеку використання. Передбачений захист від перегріву та промерзання (останнє актуально, якщо встановлювати бойлер у приміщеннях, що не постійно опалюються).

Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9

Тип водонагрівача Накопительный
Метод нагрівання Комбинированный
Нагріваючий елемент ТЭН
Об'єм танка 72 л
Функції Электронное управление
Индикатор включения
Термометр
Ускоренный нагрев
Функция "Антилегионелла"
Захист Класс защиты: IP 24
Защитный магниевый анод
Защита от перегревания
Защита от включения при пустом баке
Высококачественная экологичная теплоизоляция
Внутрішнє покриття танка Эмаль
Встановлення Настенный
Розміри (shhvhgg) Размеры (ШхГхВ): 500 х 507 х 810 мм
Вага 51 кг
додаткова інформація Напряжение сети: 220 В
Максимальная температура нагрева: 85°С
Подвод воды: снизу
Форма бака: цилиндрический
Материал теплообменника: сталь

* Технічні характеристики Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Gorenje GBK 80 ORRNV9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GBK 80 ORRNV9

Код товару: 160586
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320979
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 162348
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →