Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9

Код товару: 171097
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9

Комбінований бойлер, 150 літрів, потужність 2000Вт, сухий тін, механічне керування, регулятор температури на корпусі, монтаж вертикальний, підключення ліве

Ціна: 12470 грн
шт

Опис товару Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9

Бойлер Gorenje GBK 150 LN/V9.

Комбіновані водонагрівачі (бойлери) - це водонагрівачі, нагрівання води в яких може здійснюватися різними методами та способами, вони мають теплообмінник і електричний нагрівальний елемент. Комбіновані бойлери доповнюють систему опалення і використовують для нагрівання води електричний струм, теплову енергію газового або твердопаливного котла, сонячної енергії та інших джерел енергії (теплові насоси).

Переваги комбінованих водонагрівачів.

Перевага комбінованих накопичувальних водонагрівачів полягає у можливості роботи у двох режимах: вода у цих водонагрівачах може розігріватися як зяк опалювального котла, так і при необхідності за допомогою електричного нагрівального елемента. При неможливості використовувати котел завжди можна нагріти воду другим способом, тому Ви ніколи не залишитеся без гарячої води.

Серія GBK.

Водонагрівачі GBK мають додатковий теплообмінник та призначені тільки для вертикального настінного монтажу. Найбільше вони підходять для використання Під час роботи водонагрівачів із підключенням до центрального опалення або сонячних колекторів існує можливість додаткового підігріву води за допомогою електричного нагрівального елемента. У період, коли ці джерела енергії недоступні, воданагрівається за допомогою електричного нагрівального елемента. Повітряний нагрівальний елемент вставлений у металеву захисну трубку на фланці ТЕНу. Це підвищує надійність роботи апаратів, максимально захищає емальовану поверхню бака, запобігає утворенню накипу та спрощує обслуговування водонагрівачів. Додатковим захистом внутрішньої поверхні бака є магнієвий анод.

Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9

Тип водонагрівача Накопичувальний
Метод нагрівання Непрямий
Нагріваючий елемент Сухий ТЕН
Об'єм танка 150 л
Функції Час нагріву 5,75 год
Внутрішнє покриття танка емальована листова сталь
Встановлення Вертикальний
Розміри (shhvhgg) 131,8 х50х50, 7 см
Вага 72 кг
додаткова інформація Підключення теплообмінника з лівого боку (1/2дюйма)

* Технічні характеристики Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Gorenje GBK 150 LNV9

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GBK 150 LNV9

Код товару: 75819
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157294
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365725
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →