Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Gorenje GBK 150 LN

Код товару: 162564
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Gorenje GBK 150 LN

Монтаж настінний; Матеріал внутрішнього бака: сталь із емалевим покриттям; Площа теплообмінника: 0.9 м

Ціна: 13201 грн
шт

Опис товару Бойлер Gorenje GBK 150 LN

Бойлер Gorenje GBK 150 LN/V9 - комбінований напірний водонагрівач з лівим підключенням. Цей бойлер призначений виключно для вертикального настінного монтажу. Крім нагрівання води за допомогою електричного ТЕНу від електромережі, водонагрівач підходить для використання в комбінації з центральним опаленням у опалювальний сезон або з підключенням до сонячних колекторів у літній період. Крім електричного теплообмінника, має трубчастий, через нього протікає теплоносій з опалювальної системи та нагріває воду всередині бойлера.

Переваги

Висока якість ізоляції. Високоякісна екологічна теплоізоляція забезпечує найбільш економічневикористання електроенергії та мінімальні втрати тепла.
Подвійний захист від корозії. Надчиста емаль та великий магнієвий захисний анод гарантують довгий термін служби навіть за найскладніших умов експлуатації без будь-яких шкідливих домішок у воді.
"Сухий" ТЕН. Нагрівальні елементи вставляються зовні в сталевий емальований фланець, що забезпечує тривалий термін служби, оскільки нагрівальні елементи не перебувають у контакті з водою.
Управління за допомогою терморегулятора. Ручка терморегулятора дозволяє регулювати температуру води у водонагрівачі та встановлювати економічний режим та захист від замерзання.
Тому що мизнаємо, що ми робимо. Ми впевнені у своїх продуктах і думаємо про вашу зручність, тому на всі вироби поширюється загальна дворічна гарантія, на баки три-, п'яти- або семирічна гарантія.
ECO CARE, тому що нам не байдуже. Безпечні для навколишнього середовища водонагрівачі виготовлені зі 100% матеріалів, що переробляються.
Європейська якість. Комплектуючі європейських виробників забезпечують якість та тривалий термін служби теплового насоса.

Бойлер Gorenje GBK 150 LN Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Gorenje GBK 150 LN в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Gorenje GBK 150 LN в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Gorenje GBK 150 LN

Тип водонагрівача Накопичувальний
Метод нагрівання Електричний
Нагріваючий елемент Мокрий ТЕН
Об'єм танка 150 л
Захист Ступінь захисту IP IP24
Внутрішнє покриття танка Емаль
Встановлення Вертикальна
Вага 72 кг
додаткова інформація Макс.температура отоп. води (°C) 75 °C

* Технічні характеристики Бойлер Gorenje GBK 150 LN можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Gorenje GBK 150 LN

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje GBK 150 LN

Код товару: 58650
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213069
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365732
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →