Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW

Код товару: 217575
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: газова; Тип: незалежний; Робоча поверхня: емальована; Управління: поворотні перемикачі; газ-контроль; автозапалювання; Габарити (см): 60x52; Розміри для вбудування (мм): 560x490;

Ціна: 5719 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW

Досить місця для кожної каструлі

Збільшення простору для приготування (до 20 %) та відстані між конфорками забезпечує достатньо місця для посуду будь-якого розміру. Стильний плоский дизайн дає можливість легко пересувати посуд та використовувати справді великі каструлі без потрясінь та порушення рівноваги.
Простота та зручність

Завдяки електрозапалюванню однією рукою користуватися газовою варильною поверхнею ще зручніше та безпечніше. Щоб запалити конфорку, просто натиснути регулятор і повернути його до потрібного рівня. Це легко зробити однією рукою-так що інша залишається вільною. Швидко, просто та ефективно.
Безліч варіантів

Залежно відпереваг і потреб, ви можете підібрати варильні поверхні різного розміру, кольору та матеріалу, зокрема металеві, з нержавіючої сталі або розжареного скла. У нових газових варильних поверхнях використовуються передові матеріали, що робить поверхні більш стійкими до механічних пошкоджень, полегшує догляд та продовжує термін їхньої служби.
XtraSurface

Спеціальна обробка поверхні з нержавіючої сталі запобігає виникненню подряпин та відбитків пальців. До того ж, плоский піддон сучасного дизайну забезпечує швидкість та простоту чищення та догляду.

Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW

Тип поверхні Газова
Панель конфорту Емаль
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Поворотні
Таймер каміна -
Газовий контроль Є
Матеріал стін Сталь
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Білий
Колір кадру Відсутня
Розміри (SHG) 60x52 см
вага, кг 9,1 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Gorenje G 640 EW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje G 640 EW

Код товару: 18094
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182453
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 182564
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →