Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK

Код товару: 101454
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вбудовувані духові шафи Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK

Механічний таймер з функцією відключення / Клас енергоспоживання: A / Габаритні розміри (шхвхг): 59.7×59.5×54.7 см

Ціна: 11438 грн
шт

Опис товару Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK

 Довідкова форма HomeMade

Всі переваги приготування дров'яної печі
Унікальна склепінчаста форма - одна з головних переваг духових шаф Gorenje. Створена за образом традиційної дров'яної печі, духовка дозволяє гарячому повітрі вільно циркулювати, рівномірно розподілятися та повністю обволікати продукт. Так блюдо нагрівається інтенсивно і рівномірно з усіх боків, виходить одночасно соковитим і хрустким. У поєднанні із спеціальною системою вентиляції MultiFlow 360° духовки HomeMade мають унікальну можливість – приготування на п'яти рівнях одночасно.
 
Емаль SilverMatte
Суперстійке та супергладке покриття
Якість і тип емалі дуже важливідля якості духовки та її роботи. SilverMatte – суперстійкий та високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру та піролітичне очищення при 500°С. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки та листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль та пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відбиває високу температуру та забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє спалювати забруднення при високій температурі, яка також усуває будь-які мікроорганізми, та підтримувати чистоту та безпечне середовище в духовці.
 
AquaClean: очищення парою
Просте повсякденне очищення
Завдяки використаннюабсолютно нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean значно покращена. Функція AquaClean – це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, - це налити 0,5 літра води в лист і включити функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення та жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.
 
BigSpace: простора духовка
Більше простору для свободи кулінарної творчості
У новому поколінні духових шаф Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об'єм і дозволяє повітрю вільно циркулювати.Збільшений об'єм дозволяє використовувати великі деко і готувати велику кількість їжі, при цьому зовнішні розміри духовок залишилися незмінними. Тепер у духовках Superior можна готувати одночасно на п'яти рівнях, а не на трьох, як раніше. Об'єм стандартних духовок становить 75 літрів і компактних духовок з функцією НВЧ - 53 літри, що зараховує їх до одного з найбільших на ринку.
 
SuperSize: максимальна площа приготування
Впораються з будь-якою кількістю
У просторих духовках можна готувати багато їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і в компактних духовках.Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір та повністю використати ширину духовки. Деко стали більше, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.
 
PerfectGrill
Хрумка скоринка з варіогрилем
Чудові результати приготування в духових шафах Gorenje досягаються за рахунок продуманого розташування верхніх нагрівальних елементів: великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач - ближче до центру. Завдяки цьому тепло розподіляється рівномірно, і страва запікається до хрусткої скоринки і залишається соковитим усередині. Нагрівачі можуть працювати окремо аборазом. У моделях Advanced верхні нагрівальні елементи відкидаються, що сприяє простоті очищення!
 
Захистне покриття Antifinger
Без відбитків пальців
Всі поверхні з нержавіючої сталі мають захисне покриття від відбитків пальців. Завдяки цьому кухня залишиться сяючою, а очищення буде простим, навіть якщо ви торкаєтеся духовки забрудненими руками.
 

Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вбудовувані духові шафи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вбудовувані духові шафи и купити Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK

Тип Електрична
Об'єм 65 л
Енергоспоживання Клас енергоспоживання: A
Споживання електроенергії: 0.86 кВтг (вентиляційне нагрівання), 0.92 кВтг (класичне нагрівання)
Керування Механічне
Дисплей Немає
Система очищення Очищення парою AquaClean
Телескопічні напрямні Немає
Знімні напрямні
Потужність, Вт 2700
Гриль Варіогриль PerfectGrill
Потужність грилю: 2,700 Вт
Конвекція Є
Кількість дверних окулярів 2 скла + 1 термошар
Режими Класичний нагрів
Класичний нагрів + робота вентилятора
Великий електричний гриль
Великий гриль + робота вентилятора
Нагрівання знизу + робота вентилятора
Малий гриль
Розморожування
WarmPlate: підігрів посуду
Колір Чорний
Габарити Габаритні розміри (шхвхг): 59.7×59.5×54.7 см
Розміри в упаковці (шхвхг): 63.5×69.1×68 см
Монтажні розміри (шхвхг): 56-56.8×58.3-60×55 см

* Технічні характеристики Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована духова шафа Gorenje BO 625E01 BK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje BO 625E01 BK

Код товару: 242662
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 7509
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228307
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →