Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Gorenje B 1000 GE

Код товару: 161933
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gorenje
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Gorenje B 1000 GE

Тип стаціонарний
Потужність 1000 Вт
Кількість швидкостей 2
Об'єм чаші 1.5 л

Ціна: 2881 грн
шт

Опис товару Змішувач Gorenje B 1000 GE

Потужний двигун на 1000 Вт
Блендер Gorenje B1000GE відноситься до моделей, які призначені для будь-яких операцій. Його стаціонарна конструкція має на увазі наявність мотора, який має дуже велику потужність – 1000 Вт. У поєднанні з якісним ножем, який став однією з центрових частин конструкції, прилад може впоратися навіть із найтвердішими інгредієнтами.

Чаша з мірною шкалою
Стаціонарна конструкція дозволить вам працювати з блендером без допомоги рук. Це дуже зручний варіант, в якому змішування відбувається в чаші, що поставляється в комплекті. Вона має об'єм 1500 мл. Закривається щільною кришкою. На бічній поверхні розташовується мірна шкала, за рахунок чого ви завжди зможете точнопобачити кількість вмісту.

Гострі леза ріжучого елемента
Ріжучі елементи зроблені у вигляді чотирилопатевого ножа, що обертається навколо осі. Він зроблений з нержавіючої сталі, тому має міцну структуру, яка витримує навіть найсильніші навантаження. При цьому не схильний до корозії і не вступає в хімічну взаємодію з їжею.

Особливе розташування ножа
Варто зазначити, що творці моделі застосували інноваційний підхід у розташуванні ріжучого елемента: ніж зміщений на 5 мм від центру, тому навіть найбільші та неподатливі грудки рано чи пізно на нього потрапляють.

Захист від випадкової активації
Механізм захисту від випадкового включеннязроблений таким чином, щоб ви могли без перешкод використовувати техніку, не боячись травм. Якщо якась із частин конструкції не на своєму місці, то активації не відбудеться.

Гумові ніжки на нижній частині
Дно пристрій має чіпкі гумові ніжки, що забезпечують стабільне розташування техніки на плоскій поверхні, на якій стоїть блендер. Жодних зсувів у процесі роботи не відбудеться.

Змішувач Gorenje B 1000 GE Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач Gorenje B 1000 GE в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Gorenje B 1000 GE в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Gorenje B 1000 GE

Тип блендера стаціонарний
Потік швидкостей 2
Потужність (BT) 1000 Вт
КОНТРОЛЬ Поворотне
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Метал
Додаткові режими Колка льоду
Забарвлення Нержавіюча сталь
Вага 4 кг
Розміри (SHHHHV) 40.8 х 24 х 19.2 мм

* Технічні характеристики Змішувач Gorenje B 1000 GE можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Gorenje B 1000 GE

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gorenje B 1000 GE

Код товару: 161937
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25022
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MSM 67170 2967 грн
Код товару: 89475
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →