Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Google Pixel Buds Just Black

Код товару: 156801
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Google
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Google Pixel Buds Just Black

Тип навушників: Вкладиші; Тип підключення: Бездротове з Bluetooth; Призначення: Для смартфона та плеєра; Тип кріплення: Без дод. кріплень; Матеріал амбушюр: Силікон; Наявність мікрофона: Є;

Ціна: 3612 грн
шт

Опис товару Навушники Google Pixel Buds Just Black

 Висока якість звуку Сенсорне керування Голосове керування помічником Google Assistant Легке перепідключення до іншого пристрою Зарядний кейс, що збільшує запас автономності до 24 годин Функція перекладу з інших мов у режимі реального часу (працює на смартфонах Google Pixel/Pixel 2) Новий ступінь щоденного комфорту Google Pixel Buds – це бездротові навушники, які дозволяють слухати музику, відповідати на дзвінки, використовувати віртуальний помічник Google Assistant і навіть перекладати іноземну мову. Вони забезпечують чудовий звук та чудовий рівень комфорту з інтуїтивно зрозумілим сенсорним керуванням та безліччю корисних функцій. Завжди разом, завжди з вами Високоякісний звук зглибокими басами і виняткову зручність легко перетворять Google Pixel Buds на найголовніший аксесуар, без якого не обійдеться жоден ваш день. Вкладиші навушників розміщуються біля входу у вушний канал і фіксуються дома за допомогою петлі зі шнура, яку можна відрегулювати під себе. А сам шнурок дозволяє носити аксесуар на шиї, коли ви не користуєтеся ним і не дасть вам втратити один із навушників, міцно зв'язуючи їх разом.

Навушники Google Pixel Buds Just Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Google Pixel Buds Just Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Google Pixel Buds Just Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Google Pixel Buds Just Black

Тип Навушники
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротове
Тип акустичної конструкції Закрите
Тип кріплення За вухом
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Висока якість звуку Сенсорне керування Голосове керування помічником Google Assistant Легке перепідключення до іншого пристрою Зарядний кейс, що збільшує запас автономності до 24 годин Функція перекладу з інших мов у режимі реального часу (працює на смартфонах Google Pixel/Pixel 2)
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Google Pixel Buds Just Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Google Pixel Buds Just Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Google Pixel Buds Just Black

Код товару: 365362
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365363
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365364
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →