Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Голова Вовка 45 см Present НД950

Код товару: 256489
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Present
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Фігури Голова Вовка 45 см Present НД950

Звісно ж, наші пращури теж так прикрашали приміщення, але зараз мода відроджується знову. Голова виготовлена ​​зі штучного мармуру.Трофей красиво зроблений, з особливою увагою до зовнішнього вигляду та форми тварини.

Ціна: 2625 грн
шт

Опис товару Голова Вовка 45 см Present НД950

 При зведенні та декоративному оформленні приміщень часто вдаються до застосування барельєфів, виконаних у формі 3-мірних картин. Цей декоративний виріб надає оточенню нових відтінків, що особливо важливо для цінителів нестандартної атмосфери. Голови тварин на стіні – це вже не старомодні мисливські трофеї, а стильний та сучасний декор. Тим не менш, тенденції стали набагато етичнішими: у 21 столітті кімнати прикрашають не плюшеві тварини, а предмети із пластику, паперу, дерева та металу. Оригінальне панно стане вишуканою прикрасою заміського будинку або чудовим подарунком чоловікові, який прагне силі, безстрашності та успіху.

Голова Вовка 45 см Present НД950 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Голова Вовка 45 см Present НД950 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Фігури купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Фігури и купити Голова Вовка 45 см Present НД950 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Голова Вовка 45 см Present НД950

Матеріал Штучний мармур
Забарвлення Кольоровий
Країна виробник Україна

* Технічні характеристики Голова Вовка 45 см Present НД950 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Голова Вовка 45 см Present НД950

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Голова Вовка 45 см Present НД950

Код товару: 256159
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →