Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний

Код товару: 217241
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник:
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний

GoGPS T01 - унікальний інтелектуальний годинник-GPS-термометр нового покоління, з розширеним функціоналом, завдяки мобільному додатку GoGPS ME.

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний

Вам не доведеться постійно контролювати температуру дитини T01 зробить це за вас! T01 допоможе вам, Ви зможете зробити вимірювання температури без емоційного дискомфорту дитини. Ультратонкий дизайн ремінця виконаний із медичного силікону, вага термометра складає всього 40 грам – це забезпечує комфорт для дитини у носінні годинника. T01 сповістить Вас тривожним сигналом про підвищення температури тіла (опція). Мобільний додаток GoGPS ME має розширені налаштування, які допоможуть вам персоналізувати виміри за своєю перевагою. GoGPS T01 – це портативний та простий у використанні дитячий GPS-термометр-телефон. Він здатний цілодобово вимірювати температуру тіла у реальному часі, щоббатьки могли контролювати стрибки температури своїх дітей. Ми щиро сподіваємося, що кожна дитина виросте здоровою та сильною, і GoGPS посприяє цьому! На годинник можна дзвонити тільки зі встановлених номерів так, що ніхто, крім вас, дитини не турбуватиме. Дитина також зможе зателефонувати на 10 номерів з телефонної книги, а також на будь-який номер за допомогою вбудованого номеронабирача. Також є три SOS номери при натисканні на кнопку SOS годинник дзвонить відразу по всіх номерах по колу два рази, поки хтось не зніме трубку. Годинник для повністю захищений від води та забруднень. Тимчасове перебування під водою не зможе перешкодити роботі годинника-телефону. GOGPS Т01 вологостійкі - унікальне багатофункціональнепристрій для підлітків, призначений для інформування батьків про температуру дитини його місцезнаходження, пересування дитини та забезпечення постійного двостороннього голосового зв'язку через додаток GOGPS ME. Функція моніторингу дозволить прослухати, що відбувається навколо мікрофона дитини, проте сама дитина про це не знатиме. Кольоровий LCD екран яскраво показує інформацію під будь-яким кутом! Чудова батарея 450 мА*год протримає працездатність до 48 годин у режимі очікування або до 24 в активному режимі. Вологостійкість допоможе дитині не боятися випадково намочити пристрій. Датчик GPS координат передає дані на карту кожні 10 хвилин, проте батько може в будь-який момент дізнатисярозташування прямо зараз.

Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний

Тип Смарт-годинник
Операційна система пропрієтарна
Підтримка платформ iOS, Android
Підтримка мобільних пристроїв iOS, Android
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи Чорний
Вага 48 г
Інтерфейси USB
Акумулятор 400 мАг

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS T01 Термометр чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS T01 Термометр чорний

Код товару: 322726
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158945
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 269207
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →