Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS ME K11 Сині

Код товару: 212782
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GoGPS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS ME K11 Сині

Дитячий телефон-годинник з GPS K11 — багатофункціональний пристрій, призначений для інформування батьків про місцезнаходження, пересування дитини та забезпечення постійного двостороннього голосового зв'язку через GOGPS ME.

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS ME K11 Сині

На годинник можна дзвонити як зі встановлених, так і з будь-яких номерів. Дитина також зможе зателефонувати, на два екстрені номери, наприклад, мами чи тата, або на 10 номерів із телефонної книги. Також є три SOS номери при натисканні на кнопку SOS годинник дзвонить відразу по всіх номерах по колу два рази, поки хтось не зніме трубку. Функція моніторингу дозволить прослухати, що відбувається навколо мікрофона дитини, проте сама дитина про це не знатиме. Кольоровий LCD екран яскраво показує інформацію під будь-яким кутом! Чудова батарея 400 мА * год чудово протримає працездатність до 96 годин. Датчик GPS координат передає дані на карту кожні 10 хвилин, проте батько може в будь-який момент за допомогою простої командидізнатися місцезнаходження прямо зараз. GPS/LBS Ви завжди в курсі де ваша дитина, ви бачите його розташування на карті. Двосторонній телефонний зв'язок Ви не переживаєте, що у вашої дитини немає телефону або вона його не почув, годинник-телефон завжди на руці. Гео-зони (опція) Увімкніть цю функцію в багатолюдному місці, годинник почне сигналити, якщо дитина відійде від вас на відстань більше п'яти метрів. Моніторинг Ви можете зателефонувати на годинник із призначеного вами номера та прослухати оточення дитини в зоні дії мікрофона, дитина про це не дізнається. Програвання історії розташування Проекція та відтворення анімації історії руху та маршрутів дитини на електронній карті за 13 місяців. Кнопка SOS Ваша дитина ву разі небезпеки може натиснути тривожну кнопку, годинник почне дзвонити всім по колу поки хтось не підніме трубку, ви спокійні, коли дитина гуляє вулицею. Визначити поточне місце відправлення смс команди на годинник дозволить вам отримати GPS координати дитини миттєво на телефон. Програма GOGPS ME Програма, що дозволяє батькам планувати безпеку дитини, дивитися маршрути її пересування, отримувати повідомлення про прибуття/залишення намічених пунктів і завжди бути в курсі того, що відбувається з ним

Розумні часи GoGPS ME K11 Сині Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS ME K11 Сині в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS ME K11 Сині в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS ME K11 Сині

Тип Розумні часи
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android
iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android
iOS
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи Light Blue
Браслетний матеріал/ремінь поліуретан
Розміри (SHHVKHT) 43 х 38 х 15 мм
Вага 35 г
Діагональний 0.66"
Інтерфейси автономні, Bluetooth
Акумулятор 400 мАг

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS ME K11 Сині можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS ME K11 Сині

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS ME K11 Сині

Код товару: 69839
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223172
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349787
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →