Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS М02 чорні

Код товару: 212799
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник:
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS М02 чорні

GoGPS M02 – незамінний помічник для людей старшого покоління. Це універсальний пристрій контролю вітальних функцій, розташування та активності користувача. Пристрій адаптований для людей старшого покоління: кольоровий екран з великими символами, що легко читаються, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, гучний звук повідомлень, дзвінків і вібровиклик. Годинник оснащений гучним динаміком та якісним мікрофоном, який добре чути без необхідності підносити руку для розмови. Батарея 500 мАч чудово протримає працездатність до 96 годин.

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS М02 чорні

 Датчик GPS координат передає дані на карту кожні 10 хвилин, однак ви можете в будь-який момент за допомогою простої команди дізнатися про місцезнаходження тут і зараз. GPS/LBS Ви завжди в курсі, де ваш батько, ви бачите його розташування на карті. Двосторонній телефонний зв'язок Ви не хвилюєтеся, що у вашого батька немає телефону або він його не почув, годинник-телефон завжди на руці. Гео-зони Ви можете встановити географічні зони для батька, ви отримуватимете повідомлення, якщо він увійшов або покинув таку зону. Монітор Ви можете зателефонувати на годинник із призначеного вами номера та прослухати оточення батька у зоні дії мікрофона, батько про це не дізнається. Програвання історії розташування Проекція та відтворення анімації історії руху та маршрутів батька на електронній карті за 13 місяців.

Розумні часи GoGPS М02 чорні Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS М02 чорні в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS М02 чорні в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS М02 чорні

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS, Windows
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS, Windows
Матеріал корпусу Пластик
Колір справи Чорний
Браслетний матеріал/ремінь Силікон
Захист від ударів Ні
Розміри (SHHVKHT) 49 x 40 x 14 мм
Вага 52 г
Діагональний 1.44"
Розширення 240 x 240
ЦП MTK MT2503A
Акумулятор 500 мАг

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS М02 чорні можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS М02 чорні

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS М02 чорні

Код товару: 322726
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158945
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 269207
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →