Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи GoGPS К23 сині з білим

Код товару: 217239
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GoGPS
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи GoGPS К23 сині з білим

GOGPS K23 вологостійкі — багатофункціональний пристрій для підлітків, призначений для інформування батьків про місцезнаходження, пересування дитини та забезпечення постійного двостороннього голосового зв'язку через GOGPS ME.

Ціна: 4859 грн
шт

Опис товару Розумні часи GoGPS К23 сині з білим

Функція моніторингу дозволить прослухати, що відбувається навколо мікрофона дитини, проте сама дитина про це не знатиме. Кольоровий LCD екран яскраво показує інформацію під будь-яким кутом! Чудова батарея 450 мА*год протримає працездатність до 48 годин у режимі очікування або до 24 в активному режимі. Вологостійкість допоможе дитині не боятися випадково намочити пристрій. Датчик GPS координат передає дані на карту кожні 10 хвилин, проте батько може в будь-який момент дізнатися про місцезнаходження прямо зараз. GPS/LBS Ви завжди в курсі, де ваша дитина - ви бачите її місцезнаходження на карті. Двосторонній телефонний зв'язок Ви не переживаєте, що у вашої дитини немає телефону або вона його не почув - годинник-телефонзавжди на руці. Моніторинг Ви можете зателефонувати на годинник із призначеного вами номера та прослухати оточення дитини в зоні дії мікрофона, дитина про це не дізнається. Програвання історії розташування Проекція та відтворення анімації історії руху та маршрутів дитини на електронній карті за 13 місяців. Кнопка SOS Ваша дитина в разі небезпеки може натиснути тривожну кнопку - годинник почне дзвонити всім по колу, поки хтось не підніме слухавку. Ви спокійні, коли дитина гуляє вулицею. Визначити поточне місце відправлення смс-команди на годинник дозволить вам отримати GPS координати дитини миттєво на телефон.

Розумні часи GoGPS К23 сині з білим Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи GoGPS К23 сині з білим в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи GoGPS К23 сині з білим в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи GoGPS К23 сині з білим

Тип Дитячий розумний годинник
Операційна система MTK G
Підтримка платформ iOS:
+

Android:
є
Підтримка мобільних пристроїв iOS:
+

Android:
є
Матеріал корпусу пластик
Колір справи сині з білим
Розміри (SHHVKHT) 45х39х15
Вага 40
Діагональний 1,3
ЦП MTK MT2503 CPU Dual Core 1.2GHz
Об'єм побудованої пам’яті Об'єм оперативної пам'яті, ГБ:
0,128

Об'єм вбудованої пам'яті, ГБ:
0,032
Акумулятор Тип акумулятора:
вбудований Li-Pol 3.7V

Місткість, мАг:
450

Час автономної роботи:
до 48 годин у режимі очікування, до 24 в активному режимі
додаткова інформація датчик GPS координат передає дані на карту кожні 10 хвилин, проте батько може в будь-який момент дізнатися місцезнаходження прямо зараз, двосторонній телефонний зв'язок, можна зателефонувати на годинник з призначеного вами номера і прослухати оточення дитини в зоні дії мікрофона, дитина про це не дізнається, проекція та відтворення анімації історії руху та маршрутів дитини на електронній карті за 13 місяців, кнопка SOS, відправка смс команди на годинник дозволить вам отримати GPS координати дити

* Технічні характеристики Розумні часи GoGPS К23 сині з білим можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи GoGPS К23 сині з білим

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GoGPS К23 сині з білим

Код товару: 234266
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302884
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 263222
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →