Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera

Код товару: 231255
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gimi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прасувальна дошка Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera

Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera - це високоякісний 100% італійський продукт! Прасувальна дошка Prestige відповідає не лише основним європейським стандартам якості та безпеки, що підтверджується маркуванням CE, але й суворішим стандартам Німеччини та Франції, що підтверджується маркуванням GS TUV та NF відповідно.

Ціна: 2451 грн
шт

Опис товару Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera

Дошка для прасування Gimi Prestige 120x38 см Gerbera - це високоякісний 100% італійський продукт! Прасувальна дошка Prestige відповідає не лише основним європейським стандартам якості та безпеки, що підтверджується маркуванням CE, але й суворішим стандартам Німеччини та Франції, що підтверджується маркуванням GS TUV та NF відповідно.

Конструкція обладнана підставкою для праски зі спеціальним поворотним механізмом для людей, які переважно використовують ліву руку. Для додаткового комфорту модель оснащена тримачем для кабелю, полицею для білизни та місцем кріплення тремпелів. Робоча поверхня дошки дозволяє легко погладити білизну різних форм і розмірів. У складеному виглядідошка займає мінімум місця, що дозволяє зручно зберігати її у приміщенні.

Пластина поверхня дошки має наскрізну перфорацію за типом сітки. Завдяки такій конструкції, пара з-під праски проходить крізь саму дошку, тим самим запобігає накопиченню конденсату під чохлом. Закруглене закінчення дошки дозволяє вигладити важкодоступні місця в сорочках чи блузах. Чохол знімний, у міру використання його завжди можна випрати або замінити на новий. Прасувальна дошка плавно і без особливих зусиль регулюється по висоті для максимально комфортного використання.

Модель Prestige 120x38 см Gerbera стала справжнім бестселером серед покупців прасувальних дощок компанії Gimi. Купити прасувальнудошку Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті.

Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прасувальна дошка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прасувальна дошка и купити Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera

Тип Прасувальна дошка
Підлогові
Основа стільниці Металева сітка
Обладнання Утримувач для шнура
Підставка для праски
Полиця для білизни
Регулювання висоти
Додатково Ширина полотна: 38 см
Довжина полотна: 120 см
Висота, см: регульована від 75 до 96
Розміри (у складеному вигляді), див: 163 x 38 x 5.5
Матеріал каркасу: сталева труба Ø22 мм з антикорозійним покриттям
Матеріал чохла: 100% Cotton (бавовна)
Габарити: 144 x 38 x 90 см
Вага: 5.24 кг
Колір: рожевий з блакитним

* Технічні характеристики Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прасувальна дошка Gimi Prestige 120x38 см Gerbera

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gimi Prestige 120x38 см Gerbera

Код товару: 339684
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246876
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362680
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →