Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones

Код товару: 219677
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gimi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прасувальна дошка Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones

Класична дошка для прасування Gimi Leo 114x33 см Stones - це високоякісний 100% італійський продукт! Комфортне та легке використання моделі Leo забезпечується простотою конструкції та ергономічною формою. При виготовленні дошки для прасування Gimi Leo використовуються тільки сучасні і безпечні матеріали, тому якість дошки для прасування не залишить байдужою жодну господиню.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones

Класична дошка для прасування Gimi Leo 114x33 см Stones - це високоякісний 100% італійський продукт! Комфортне та легке використання моделі Leo забезпечується простотою конструкції та ергономічною формою. При виготовленні дошки для прасування Gimi Leo використовуються тільки сучасні та безпечні матеріали, тому якість прасувальної дошки не залишить байдужою жодну господиню.

Ця модель обладнана підставкою для праски з термостійкими силіконовими вставками, що захищають поверхню праски від подряпин. Прасувальна дошка Gimi Leo - це одна з універсальних моделей, на якій зручно прасувати білизну різних форм і розмірів. У складеному вигляді дошка займає мінімум місця, що дозволяє зручно зберігати її вприміщенні. Кожна модель компанії Gimi максимально відповідає всім встановленим стандартам якості, надійності, міцності та ергономічності.

Компанія застосовує матеріали, що підлягають повторній переробці, а також впроваджує та оптимізує відновлювані джерела енергії на виробництві та під час транспортування. Ставши власником дошки для прасування Gimi Leo 114x33 см Stones, Ви завжди будете впевнені в тому, що отримали якісний товар.

Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прасувальна дошка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прасувальна дошка и купити Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones

Тип Прасувальна дошка
Підлогова
Основа стільниці Метал
Обладнання З підставкою для праски та термостійкими силіконовими вставками.
Трубчасті ніжки.
Додатково Розміри у розкладеному вигляді: 132 x 33 x 90 см
Розміри поверхні: 14 x 33 см
Висота регулювання: 71 до 90 см
Розміри у складеному вигляді: 149.5 x 33 x 5.6 см
Матеріал чохла: 100% Cotton
Вага: 4.22 кг

* Технічні характеристики Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прасувальна дошка Gimi Leo 114x33 см Stones

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gimi Leo 114x33 см Stones

Код товару: 246874
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246877
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362679
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →