Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446)

Код товару: 252312
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gimi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прасувальна дошка Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446)

Інноваційна дошка для прасування Gimi Golden - це високоякісний 100% італійський продукт. Модель Golden відповідає не лише основним європейським стандартам якості та безпеки, що підтверджується маркуванням CE, але й суворішим стандартам Німеччини та Франції, що підтверджується маркуванням TUV GS та NF відповідно. Конструкція обладнана підставкою для праски або середнього за габаритами парогенератора.

Ціна: 0 грн
шт

Опис товару Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446)

Інноваційна дошка для прасування Gimi Golden - це високоякісний 100% італійський продукт! Модель Golden відповідає не лише основним європейським стандартам якості та безпеки, що підтверджується маркуванням CE, але й суворішим стандартам Німеччини та Франції, що підтверджується маркуванням TUV GS та NF відповідно. Конструкція обладнана підставкою для праски або середнього за габаритами парогенератора. Підставка доповнена спеціальним поворотним механізмом для людей, які переважно використовують ліву руку. Для додаткового комфорту модель оснащена тримачем для кабелю, розкладним кронштейном для тремпелів та полицею для білизни. У складеному вигляді дошка займає мінімум місця, що дозволяєзручно зберігати його у приміщенні. Прасувальна поверхня дошки має наскрізну перфорацію на кшталт сітки. Завдяки такій конструкції, пара з-під праски проходить через саму дошку, тим самим запобігає накопиченню конденсату під чохлом. Закруглене закінчення дошки дозволяє вирівняти важкодоступні місця в сорочках або блузках. Чохол знімний, у міру використання його завжди можна випрати або замінити на новий. Прасувальна дошка плавно і без особливих зусиль регулюється по висоті для максимально комфортного використання. На підстави ніжок одягнені ковпачки, що оберігають дошку від ковзання. Компанія Gimi у 2020 році відзначає 50-річчя, зберігши при цьому свої головні цінності: дбайливе ставлення донавколишньому середовищу, інновації та свій фірмовий слоган "Живи легко, живи з GIMI!". Історія компанії починається далекого 1970 року на півночі Італії в провінції Падуя. З тих пір на рахунку компанії безліч досягнень: патент на Nytrogen Technology (інновація, значно збільшує стійкість сушарок із синтетичних смол) стійка сушарка для білизни в історії (проводиться по сьогоднішній день) форму після вигину; перша прасувальна дошка з підставкою для простирадл і скатертин; найміцніша алюмінієва сушарка для білизни на ринку; перша телескопічна сушарка для білизни. Кожна модель товару максимальновідповідає всім встановленим стандартам якості, надійності, міцності та ергономічності. Компанія застосовує матеріали, що підлягають повторній переробці; впроваджує та оптимізує відновлювані джерела енергії на виробництві та при транспортуванні. Ставши власником будь-якої продукції Gimi, Ви завжди впевнені, що отримуєте якісний товар і створюєте краще майбутнє на планеті. Компанія Gimi заслужено вважається однією з найкращих по виробництву товарів для дому в Італії, та представлена ​​більш ніж у 80 країнах світу. Технічні характеристики: Тип: з металевою сіткою Розміри (у розкладеному вигляді), см: 154 x 45 x 93 Розміри прасуючої поверхні, см: 130 x 44 (L) Висота, см: регульована від 77 до 97Розміри (у складеному вигляді), см: 169 x 44 x 6 Матеріал каркасу: сталева труба O28 мм з антикорозійним покриттям Матеріал чохла: 100% Cotton (бавовна) Колір: Gerbera (фотопринт) Вага, кг: 6.4 Особливості: Made in Italy. Модель Gimi Golden збирається безпосередньо в Італії.

Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прасувальна дошка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прасувальна дошка и купити Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446)

Тип прасувальна дошка
Основа стільниці металева сітка
Обладнання Підставка для праски
Полиця для білизни
Додатково чохол бавовна

* Технічні характеристики Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Прасувальна дошка Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gimi Golden 130x44 см Gerbera (928446)

Код товару: 238519
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 340255
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →