Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue

Код товару: 200126
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gimi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue

Міцна сумка-візок має U-подібний доступ, ізотермічна, 2 колеса, підніжка, 2 бічні кишені, тримач для парасольки, гачки для ящиків

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue

Технічні характеристики:
Об'єм, л: 45
Вага, кг: 2.75
Максимальне навантаження, кг: 30
Розміри (відкритий), см: 38.5 х 39 х 102
Розміри (у складеному вигляді), см: 38.5 х 16.5 х 102
Матеріал сумки: 100% поліестер - стійкий до зношування та стирання, легкий, міцний матеріал, що не руйнується під впливом ультрафіолетового випромінювання, добре зберігає форму, водостійкий, не вимагає спеціального догляду.
Матеріал каркасу: сталь
Кількість коліс, шт: 2
Діаметр коліс, див: 14.5
Колір: Blue (синій)
Призначення: для шопінгу, транспортних об'ємних чи існуючих речей

Особливості конструкції: Made in Italy. Модель Gimi Family збирається безпосередньо в Італії. Сумка виконана зі 100% синтетичноїполіестерової тканини та має внутрішнє водозахисне поліуретанове покриття, що запобігає попаданню вологи всередину. Матеріал не вбирає вологу і стійкий до дії УФ-випромінювання. Якісно прошиті шви сумки-візка. Ультралегкі колеса діаметром 14,5 см мають хорошу маневреність та плавність хитання по нерівностях. Зовнішня сторона колеса виконана з пеносевілену. Це унікальний, легкий і пружний матеріал, що володіє чудовими амортизаційними властивостями, стійкий до перепадів зовнішніх температур, з мінімальним рівнем шуму з-за коліс при качанні по нерівностях.
Сумка має 2 бічні сітчасті кишені. Сумка повністю ізотермічна та підтримує до 6 годин температуру.всередині незалежно від температури навколишнього середовища. Зручний U-подібний доступ у внутрішній простір сумки для полегшення навантаження та розвантаження покупок. Сітчаста кишеня для безпечного транспортування крихких предметів. Підніжка забезпечує стійкість сумки у вертикальному положенні. Міцна основа візка ідеально підходить для транспортування ящиків. На візку розташовані гачки для фіксації ящиків. Візок для сумок має утримувач для парасольки. Платформа складається для транспортування чи зберігання. Ергономічна рукоятка зі знімною ручкою, на яку можна повісити сумку або пакет.
Металеві деталі мають захисне покриття, яке запобігає корозії.

Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue

Тип сумка-візок
Матеріал поліестер
Забарвлення Синій
Об `єм 45л
Розміри 38.5 х 39 х 102

* Технічні характеристики Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Gimi Family Thermo 45 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gimi Family Thermo 45 Blue

Код товару: 249135
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318899
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337056
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →