Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сумка Gimi Argo 45 Azure

Код товару: 213390
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gimi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Дорожні сумки Сумка Gimi Argo 45 Azure

Тип: Сумки-візки
Матеріал: Поліестер
Об'єм, л: 45
Колір блакитний
Розмір: 37 х 33 х 95.5 см
Додаткові характеристики: Містка сумка-візок, 2 знімні колеса, складана підніжка, накладна кишеня на блискавці, стяжка по периметру, клапан

Ціна: 1290 грн
шт

Опис товару Сумка Gimi Argo 45 Azure

Сумка-візок Gimi Argo класичного дизайну з місткою накладною кишенею. Модель об'ємом 45 літрів та максимальним навантаженням до 30 кг, призначена для щоденного шопінгу. У верхній частині сумки-візка по периметру розташована стяжка і накрита клапаном для забезпечення захисту від вологи під час опадів. У нижній частині сумки розташовані повністю знімні колеса, які легко замінюються за необхідності. Колеса діаметром 15 сантиметрів сумки-візка Gimi Argo дозволяє відмінно долати нерівності на ринках і сходи в торгових центрах. Зручна поліуретанова ударостійка ручка має ергономічну форму для комфортного розміщення в долоні. Сумка кріпиться на сталевому шасі за допомогою спеціальних отворів на тильній частині сумки та фіксується текстильною застібкою. Сумка-візок Gimi Argo стане надійним помічником при походах за покупками та допоможе зберегти здоров'я спини та суглобів, на які припадає основне навантаження при носінні ваг.

Сумка Gimi Argo 45 Azure Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сумка Gimi Argo 45 Azure в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Дорожні сумки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Дорожні сумки и купити Сумка Gimi Argo 45 Azure в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сумка Gimi Argo 45 Azure

Тип Сумка-візок
Матеріал Поліестер
Забарвлення Блакитний
Об `єм 45 л
Розміри 37 х 33 х 95.5 см

* Технічні характеристики Сумка Gimi Argo 45 Azure можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сумка Gimi Argo 45 Azure

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gimi Argo 45 Azure

Код товару: 246060
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246065
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246066
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →