Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H

Код товару: 129140
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gigabyte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H

Тип роз'єму: Socket AM4
Формфактор: MicroATX
Підтримка пам'яті: 2 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів: AMD Ryzen / 7-е покоління серії A/Athlon під сокет AM4

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H

Резистори стійкі до дії сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до дії сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Центр програм APP Center
Центр програм Gigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових програм Gigabyte,що допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача Gigabyte App Center дозволяє виконувати запуск усіх програм Gigabyte, встановлених у системі, перевіряти та повідомляти в режимі онлайн про доступні для завантаження оновлення, завантажувати актуальні програми, драйвери та BIOS.

Утиліта EasyTune
Gigabyte EasyTune - фірмова утиліта з простим і наочним інтерфейсом користувача, яка дозволяє коригувати налаштування системи без необхідності перезавантаження ПК (регулювання тактової частоти і напруги живлення ключових компонентів в середовищі Windows). За допомогою Smart Quick Boost можна в автоматичному режимівиконати процедуру оверклокінгу в тих випадках, коли необхідний приріст продуктивності системи.

Оглядач SIV
Оглядач Gigabyte System Information Viewer (SIV) – одна з ключових функцій, яка здійснює моніторинг та інформує користувача про поточний стан системи. Моніторингу, зокрема, підлягає системний годинник і процесор, швидкість обертання вентилятора під керуванням заданого профілю, системні сповіщення про перевищення температури або відповідний запис у системному журналі; всі ці та інші параметри відображаються у відповідному вікні інтерфейсу браузера інформації про систему.

Патентована технологія Gigabyte DualBIOS (UEFI)
/> На системних платах Gigabyte сімейства Ultra Durable реалізовано унікальну технологію Gigabyte DualBIOS, покликану убезпечити одну з найважливіших складових системної плати – BIOS. У рамках технології DualBIOS на материнських платах Gigabyte встановлено дві мікросхеми BIOS – основна та резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв, викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від кидків напруги в мережі в процесі оновлення BIOS.

Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H

Тип розетки Socket AM4
Чіпсет AMD A320
Підтримка процесорів AMD Ryzen / 7-е покоління серії A/Athlon під сокет AM4
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1
PCI Express X1 1
PCI 1
M.2 (SATA) 1
Рейд 0, 1, 10
Відеопродукти 1 x DVI-D
1 x HDMI
Звук 7.1 канальний HDA кодек Realtek ALC887

* Технічні характеристики Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата Gigabyte GA-A320M-S2H

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gigabyte GA-A320M-S2H

Код товару: 136923
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →