Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X

Код товару: 148716
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gigabyte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X

Тип роз'єму: Socket AM4
Формфактор: ATX
Підтримка пам'яті: 4 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів: AMD Ryzen 1-е/2-е покоління / Ryzen/Athlon з відеоядром Radeon Vega
Країна реєстрації бренду: Тайвань

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X

Індустріальний стандарт для захисту LAN-портів від статичної електрики та пробою
Для захисту від електростатики в материнських платах Gigabyte застосовуються мікросхеми, запас міцності яких у 3 рази вищий за типові ІС. Це допомагає надійно захистити материнську плату та її компоненти від пошкоджень, спричинених статичною електрикою. Материнські плати Gigabyte також оснащені спеціальними мікросхемами, які забезпечують захист материнської плати та ПК загалом від перенапруг та перевищення потужності у разі перебоїв з електроживленням.

Функція SmartFan 5
Завдяки Smart Fan 5Користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК функціонуватиме у найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 — це ще й більша кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM та Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Fan Stop
Вибирайте тишу! Коли температура опуститься нижче за задане значення, функція Fan Stop видасть команду зупинити вказаний вентилятор. Засобами вбудованихдатчиків відстежується поточна температура та визначається момент зупинки крильчатки конкретного вентилятора, – функціонал Fan Stop та персональні налаштування доступні користувачу у повному обсязі.

Занурення у віртуальну реальність

  • VR вимагає від системи більшої ніж Full HD графіка продуктивності, для гарантованої зміни кадрів із частотою не менше 90 кадр/c
  • Тільки ігрові ПК здатні розкрити весь потенціал VR

 

Функція RGB Fusion 2.0
Материнські плати Aorus можуть похвалитися найпередовішою на сьогодні системою LED-підсвічування. Завдяки фірмовому додатку RGB Fusion App зі зручним та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом користувача, ви зможете надати системі Gigabyte свійнеповторний вигляд. Ентузіасти LED-технологій тепер отримали ще більше можливостей для налаштування відразу декількох незалежних один від одного зон. Функціонал програми дозволяє налаштувати яскравість та мерехтіння світлодіодів для відображення режимів зміни температури або навантаження ПК.

Додаток RGB Fusion 2.0
Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача і розширений функціонал програми RGB Fusion 2.0 дозволяють швидко і максимально ефективно налаштувати підсвічування будь-якого сумісного з даною технологією пристрою. Об'єднуйте в одну схему підсвічування материнську плату та графічний прискорювач 3D, периферійні пристрої та інші компоненти, надайте Вашому ігровому ПКунікальний неповторний вигляд і поділіться персональними профілями з друзями. Новий режим підсвічування <Гра> дозволяє застосувати доступні світлові ефекти до вибраних ігрових програм, допомагаючи зробити розваги на ПК ще більш інтерактивними та набути неоціненного ігрового досвіду.

Додаток Gigabyte RGB Fusion
Зробіть так, щоб ваш комп'ютер засяяв немов витвір мистецтва, друзям на заздрість! За допомогою мобільного додатка Gigabyte RGB Fusion користувачі можуть спостерігати та керувати підсвічуванням власного ігрового ПК. Виконати поставлене завдання стало набагато простіше, оскільки налаштувати колірну гаму і вибрати швидкість переходів, стосовно різних режимів, тепер можна безучасті клавіатури та монітора.

Захист від оксидів сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата зможе функціонувати. Встановлюючи резистори, стійкі до впливу оксидів сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Оновлення BIOS
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку та вибору оптимальних параметрів. Запропонований Gigabyte новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціоналу суттєво переробленої BIOS та надаєможливість користувачу набути унікального досвіду тонкого налаштування нової системи.

Центр програм APP Center
Центр програм Gigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових програм Gigabyte, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача GIGABYTE App Center дозволяє виконувати запуск усіх програм Gigabyte, встановлених у системі, перевіряти та повідомляти в режимі онлайн про доступні для завантаження оновлення, завантажувати актуальні програми, драйвери та BIOS.

Утиліта 3D OSD
Утиліта 3D OSD автоматично ідентифікує та виводить на дисплеї інформацію про систему одночасно з активним ігровим додатком, щодозволяє спостерігати та аналізувати дані, не перемикаючись між екранами утиліти (на робочому столі) та програми.

Екранна роздільна здатність 4K (Ultra HD)
Екрана роздільна здатність 4К – це наступний етап у технологічному ланцюжку обробки та перетворення HD-контенту, який оперує 4000 пікселями по горизонтальній осі (більш ніж у 4 рази перевищує нині діюче типове значення цього параметра), забезпечуючи неперевершену чіткість зображення та приголомшливий реалізацію. Материнські плати Gigabyte забезпечують повноцінну підтримку 4K-дозвіл засобами інтегрованої графіки Intel HD Graphics та HDMI-інтерфейсу.

HDMI - мультимедійний інтерфейс нового покоління
HDMI (High Definiton Multimedia Interface) – цемультимедійний інтерфейс високої чіткості, який забезпечує одночасну передачу відеоконтенту зі швидкістю до 5 Гбіт/с (в рамках базової специфікації HDMI 1.0) та 8-канального HD-аудіосигналу по одному кабелю. Серед переваг HDMI-інтерфейсу – можливість передачі відео- та аудіо-компонентів без стиску та передача цифрового контенту у форматі Full HD 1080p без втрати якості (відсутні втрати на операціях аналогово-цифрового перетворення сигналу, характерні для інтерфейсів попереднього покоління). Інтерфейс HDMI сумісний з функцією HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection), яка забезпечує захист цифрового контенту при відтворенні дисків Blu-Ray, HD DVD та деяких інших форматів, що поширюються назахищених носіях.

Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X

Тип розетки Socket AM4
Чіпсет AMD B450
Підтримка процесорів AMD Ryzen 1-е / 2-е покоління / Ryzen/Athlon з відеоядром Radeon Vega
Фактор ATX
PCI Express X16 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express X1 2 x PCI-E 2.x x1
Рейд 0, 1, 10
Відеопродукти 1 x DVI-D
1 x HDMI
Звук 7.1-канальний HDA кодек Realtek ALC892

* Технічні характеристики Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата Gigabyte B450 GAMING X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gigabyte B450 GAMING X

Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151204
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →