Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Материнська плата Gigabyte B365M H

Код товару: 168142
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Gigabyte
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Материнські плати Материнська плата Gigabyte B365M H

Тип роз'єму
Socket 1151
Формфактор
MicroATX
Підтримка пам'яті
2 x DDR4 DIMM; Кількість каналів 2
Підтримка процесорів
Intel Core / Pentium / Celeron 9-го, 8-го покоління під сокет LGA1151

Ціна: 2795 грн
шт

Опис товару Материнська плата Gigabyte B365M H

Материнські плати Gigabyte спроектовані для спільної роботи з ЦП Intel 9-го та 8-го покоління, серед відмінних особливостей яких зросла швидкодія, підвищена енергоефективність та підтримка прогресивного ОЗП DDR4 – актуальні функції, що забезпечують виняткову продуктивність
/>
Intel B365 Express - це найновіший чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core 9-го і 8-го покоління, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною здатністю.

Ексклюзивний дизайн вбудованої аудіопідсистеми
Забезпечує високоякісну деталізацію та розширення звуку длястворення найбільш реалістичних звукових ефектів для професійних геймерів.

Резистори стійкі до дії сірки
Сполуки сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до дії сірки, компанія Gigabyte пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.

Захист від вологості, друковані плати нового покоління
Вологість негативно впливає термін служби ПК. Відомо, що вміст вологи повітря змінюється залежно від сезону.Проблема вологості навколишнього середовища для системних плат Gigabyte сімейства Ultra Durable не є актуальною, оскільки скловолокно нового покоління, на базі якого виробляються друковані плати для виробів Gigabyte, здатне ефективно протистояти волозі. Прогресивна технологія виробництва друкованих плат передбачає застосування в якості основи нового скловолокна, у якого відстань між волокнами скорочено, а вузли переплетення більш щільні. Таким чином, волозі набагато важче проникнути у внутрішні шари, ніж на друкованій платі традиційного дизайну. Запропоноване рішення забезпечує більш надійний захист виробу від короткого замикання та збоїв у роботі, викликаних вогкістю.

/> Удосконалений інтерфейс BIOS
Удосконалений інтерфейс BIOS відкриває доступ до розширених функцій, зокрема Smart Fan 5. Засобами встановлених на платі датчиків і утиліти Smart Fan 5 можна вказати порогові значення температури для функції кривої вентилятора з метою мінімізації рівня шуму за рахунок зміни швидкості обертання системних вентиляторів в різних режимах , і все це без необхідності перезавантаження Windows.

Функція Smart Fan 5
Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їхній ігровий ПК функціонуватиме в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщеним на материнській платі,Засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 — це ще й більша кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM та Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Материнська плата Gigabyte B365M H Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Материнська плата Gigabyte B365M H в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Материнські плати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Материнські плати и купити Материнська плата Gigabyte B365M H в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Материнська плата Gigabyte B365M H

Тип розетки Socket 1151
Чіпсет Intel B365
Підтримка процесорів Intel Core / Pentium / Celeron 9-го, 8-го покоління під сокет LGA1151
Фактор MicroATX
PCI Express X16 1 x PCI-E 3.0 x16
PCI Express X1 1 x PCI-E 3.0 x1
Сата 4 шт
USB 2.0 2 x USB 2.0
USB 3.0 4 x USB 3.1 Type-A (5 Гбіт/с)
Рейд 0, 1, 5, 10
Відеопродукти 1 x HDMI
Звук 7.1-канальний HDA кодек Realtek ALC887

* Технічні характеристики Материнська плата Gigabyte B365M H можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Материнська плата Gigabyte B365M H

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Gigabyte B365M H

Код товару: 136923
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 128905
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151205
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →